Cea mai ieftina masina pe care Volkswagen o vinde in Romania a primit un facelift major. Cat de sigura este noua versiune in cazul unui accident la 50 de kilometri pe ora

Cea mai ieftina masina pe care Volkswagen o vinde in Romania a primit un facelift major. Cat de sigura este noua versiune in cazul unui accident la 50 de  kilometri pe ora
  • Cea mai ieftina masina pe care Volkswagen o vinde in Romania a primit un facelift major
  • Cat de sigura este noua versiune in cazul unui accident la 50 de kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

Nota de plata a respectivei variante porneste de la doar 17.478 de euro si urca pana la pragul de 22.007 euro - inainte insa de a lua in calcul si costul eventualelor dotari sau echipamente optionale.

Prezentata publicului larg inca din prima parte a anului 2021, cea mai recenta iteratie a celebrei masini oferite de compania Volkswagen sub denumirea de Polo a revenit - pe parcursul zilelor trecute, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: subcompacta producatorului cu sediul in Wolfsburg a zburat, recent, pana in Belgia - alaturi de alte patru nume noi, cu greutate, pentru a participa la binecunoscutele teste de siguranta ce poarta semnatura organizatiei Euro NCAP.

Volkswagen Polo Facelift - Galerie foto

Dupa cum precizam si anterior, chiar in a doua saptamana a lunii martie, aceasta a reusit sa obtina calificativul maxim - de cinci stele, impresionantul rezultat avand la baza urmatoarele punctaje, potrivit unui comunicat de presa:

- 35.9 puncte (94%) pentru protectia acordata pasagerilor adulti;

- 39.5 puncte (80%) pentru protectia acordata copiilor de la bord;

- 38.0 puncte (70%) pentru protectia acordata pietonilor si biciclistilor;

- 11.4 puncte (70%) pentru performantele si eficienta sistemelor de asistenta.

Lansata oficial in a doua jumatate a primaverii trecute, varianta imbunatatita a actualului Polo este disponibila - in Romania, la preturi cuprinse intre numai 17.478 si 22.007 euro, fara a pune insa la socoteala si costul eventualelor echipamente sau dotari optionale. Pentru moment, clientii nu au la dispozitie decat doua variante de echipare - Life si Style, inclusiv cea mai ieftina optiune bucurandu-se, in standard, si de faruri cu LED, franare autonoma de urgenta si ceasuri digitale.

Sub capota, propunerea germanilor de la Volkswagen se limiteaza la un propulsor turbo cu trei cilindri in linie si o capacitate de un litru - pe benzina, ce dezvolta circa 95 ori 110 CP, conform primelor informatii si detalii oficiale.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (90) Poze Volkswagen Polo Facelift - Galerie foto
mai multe