Noua Dacia Jogger s-a facut de ras. N-a luat decat o stea la testele Euro NCAP

Noua Dacia Jogger s-a facut de ras. N-a luat decat o stea la testele Euro NCAP
  • Noua Dacia Jogger s-a facut de ras
  • N-a luat decat o stea la testele Euro NCAP
Distribuie pe Facebook

Cat de sigura este noua Dacia Jogger? Raspunsul la aceasta intrebare il au specialistii de la Euro NCAP!

Prezentata publicului larg in urma cu aproape jumatate de an, prima generatie a masinii comercializate de Dacia sub numele de Jogger a reusit sa impresioneze o Europa intreaga cu rezultatul obtinut la celebrele teste organizate de specialistii de la Euro NCAP. Nu insa la modul pozitiv, aceasta primind doar o singura stea, dintr-un maxim de cinci, pentru siguranta oferita pasagerilor - si nu numai.

Dacia Jogger - Rezultate Euro NCAP

Respectiva performanta se traduce printr-un punctaj de 26.6 puncte (70%) pentru protectia acordata pasagerilor adulti. La care se adauga un punctaj de 34.1 puncte (69%) pentru protectia acordata copiilor de la bord.

Aceeasi Dacia Jogger a mai fost notata - dupa cum reiese din rezultatele pe care specialistii de la Euro NCAP le-au prezentat publicului larg, si cu un punctaj de 22.2 puncte (41%) pentru protectia acordata pietonilor si biciclistilor, singura stea, dintr-un maxim de cinci, obtinuta avand la baza si un punctaj de 6.4 puncte (39%) pentru eficienta sistemelor de asistenta instalate de compania producatoare.

Nota de plata a respectivei masini porneste in Romania, daca mai conteaza, de la o suma de aproape 14.800 de euro. Si urca pana la 18.500 de euro, inainte insa de a pune la socoteala si costul eventualelor optionale.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Crash Test DATA PUBLICĂRII: 14 Aprilie 2022