Elon Musk rade, cel mai probabil, in hohote. Noua Tesla Model S Plaid a distrus la liniute Audi RS E-Tron GT si Porsche Taycan Turbo S

Elon Musk rade, cel mai probabil, in hohote. Noua Tesla Model S Plaid a distrus la liniute Audi RS E-Tron GT si Porsche Taycan Turbo S
  • Elon Musk rade, cel mai probabil, in hohote
  • Noua Tesla Model S Plaid a distrus la liniute Audi RS E-Tron GT si Porsche Taycan Turbo S
Distribuie pe Facebook

Insotit de trei motoare electrice, extremul autoturism de peste Ocean a reusit sa parcurga sfertul de mila in doar 9.6 secunde.

Anuntat oficial acum mai bine de doi ani, inca de la inceputul lui 2021, primul Model S Plaid din istoria Tesla stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Oferita la preturi ce pornesc de la numai 109.990 de euro, spectaculosul sedan cu plafon de fastback se bucura de un numar de trei motoare electrice.

Sinonim cu un total de 1.020 CP, meniul in cauza ii permite respectivului automobil din SUA sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in 2.1 secunde, acul vitezometrului urmand sa isi continue mai apoi incursiunea pana la o viteza de top de peste 320 de kilometri pe ora.

Niciun text nu se compara insa cu urmatorul material video, care surprinde perfect performantele noului Model S Plaid. Incredibilul vehicul cu trei motoare electrice de la Tesla dand piept cu doua masini celebre la nivelul planetei pentru cat de rapide sunt: Audi RS E-Tron GT si Porsche Taycan Turbo S.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Curse legale DATA PUBLICĂRII: 27 Septembrie 2023