Sefii de la BMW rad, cel mai probabil, in hohote. Noul M4 a batut la liniute RS6 Avant si Alfa Romeo

Sefii de la BMW rad, cel mai probabil, in hohote. Noul M4 a batut la liniute RS6 Avant si Alfa Romeo
  • Sefii de la BMW rad, cel mai probabil, in hohote
  • Noul M4 a batut la liniute RS6 Avant si Alfa Romeo
Distribuie pe Facebook

M4 Competition Coupe, RS6 Avant sau Stelvio Quadrifoglio? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video.

Prezentat publicului in urma cu aproape un an, alaturi de varianta de baza, noul BMW M4 Competition Coupe ocupa un loc fruntas in topul celor mai performante automobile ale planetei. Pus in miscare de un motor twin-turbo de trei litri si ~510 CP, controversatul model are nevoie de doar 3.9 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora, potrivit primelor informatii si detalii oficiale.

Acelasi autoturism cu doua portiere al companiei din Munchen se mai poate lauda, totodata, si cu un sprint de la 80 la 120 de kilometri pe ora in 2.6 secunde. Viteza maxima este limitata la 250 sau 290 de kilometri pe ora, in functie de optionale.

De puterea fenomenala de accelerare si, in general, performantele in linie dreapta ale noului M4 Competition Coupe s-au convins, recent, si modelele Audi RS6 Avant si Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio. Invinse de automobilul motor twin-turbo de trei litri si 510 CP pe puntea spate de la BMW in doua liniute diferite, ambele din mers, dupa cum reiese si din urmatorul material video lung de peste noua minute.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Curse legale DATA PUBLICĂRII: 16 August 2021