Crezi ca stii ce-i aia show? Vitantis All Star Drift!

Crezi ca stii ce-i aia show? Vitantis All Star Drift!
Am fost la mai multe show-uri auto. Ba nu, mint. Am fost la toate! Si niciunul nu se compara cu ce a fost acum la Vitantis. Un camion care face drifturi? Ploaie cu praf de cauciucuri arse? Motociclete in flacari? Bai nene, oamenii astia sunt nebuni? Da. Sunt nebuni. In sensul bun. Si se poate si mai rau!
Distribuie pe Facebook

Nebunie, asta e cuvantul magic. Asta s-a intamplat la Vitantis, in acest week-end. O demonstratie pura de show auto-moto cum nu s-a mai vazut, in premiera pentru Romania. Credeam ca le-am vazut pe toate, dar m-am inselat.

Radiografia unui show adevarat - Vitantis All Star Drift!

Masinile de drift mi-au confirmat ca nu este perioada de post. Au devorat la cauciucuri cate nu a vazut circuitul de la Le Mans. Atata fum din drift si atata ploaie cu picaturi negre de cauciuc ars nu mi-a mai fost dat sa vad si sa miros. Dar nu ma plang! HAI, KNS, Razvan LKN, Traian, Calin si alti drifteri din Campionatul National de Drift au facut show de zile mari. Ba in tandem, ba de capul lor, ba cate 3 ba cate 4. Sarmanii copacei din mijlocul parcarii au fost folositi pe post de jaloane. Cred ca si acum se roaga sa vina o ploaie care sa-i scuture de cenusa anvelopelor...

Radiografia unui show adevarat - Vitantis All Star Drift!

Am vazut ceva nou la Vitantis. O serie de piloti noi care promit sa-si faca loc incet-incet spre varful clasamentului in campionat. Dragos de la Iasi cu al sau Nissan si RIP-ul cu M3-ul sunt doar doua exemple. Dar despre noua gasca de drifteri care se anunta a chinui asfaltul in etapele ce vor urma, avem pregatit ceva special, un material mai amplu.

Radiografia unui show adevarat - Vitantis All Star Drift!

Un camion, burnout, drift, tractiune spate, un sofer, spectacol. Ok, masini cu tractiune spate care fac drift am mai vazut. Am mers cu ele, le-am simtit, le-am admirat, le-am pozat si le-am filmat. Masini! Dar un cap-tractor de niscaiva tone, care de obicei face drumuri lungi in toata lumea, la un mers constant de 100 km/h, tragand zeci de tone de marfa, chiloti, jucarii sau mobila... sa faca drifturi??? Credeam ca am vedenii, nu alta! Se urca omul, pornesc toti cei 10 cilindri consumatori de diesel si baga mare. De-a latul, in parcarea de la Vitantis. Bai nene, voi sunteti normali? Pesemne ca nu... Drift cu camionul??? DRIFT??? CU CAMIONUL??? Da... Si reactia sutelor de spectatori a fost pe masura - cea mai aplaudata masina, cea mai aclamata, cea mai asteptata - DAF.

Radiografia unui show adevarat - Vitantis All Star Drift!

Motociclete iar am mai vazut, si din alea care mai fac cascadorii. Dar la Vitantis am vazut cea mai tare combinatie de viteza, indemanare, foc, fum, acrobatii si nebunie, intr-un show incredibil care m-a lasat cu gura cascata. Cateva motociclete scoteau flacari pe esapament. Cineva alerga sa aduca niste mici si carnati din Carrefour. Mergeau si niste cartofi copti... Dar cu cateva motoare turate, gratarul a fost gata. Serios vorbind acum, un show complet facut de cascadorii motociclisti a tinut tot publicul cu sufletul la gura. Pe mine inclusiv, mi-am dat seama ca am ramas cu gura cascata numai cand mi-a intrat o musca...

Radiografia unui show adevarat - Vitantis All Star Drift!

Am zis sa iau o pauza de atata fum si cauciuc, zicea dupa aia nevasta-mea ca lucrez la vulcanizare. Asa ca m-am dus in zona de Tuning Show. Toate bune si frumoase - fete frumoase, masini frumoase, fete frumoase, masini frumoase... Stai domne asa! Erau fete si masini tari de tot nene! BMW-uri, Nissan 350Z, blonde, brunete, roscate... De toate! Mi-era dor sa vad niste fete superbe calare pe niste masini modificate ca lumea. De la Romexpo, de la 4TuningDAYS nu am mai vazut... Cu modificari interioare, exterioare, mai o muzica, niste monitoare, lambo-doors si turbine cat casa.

Radiografia unui show adevarat - Vitantis All Star Drift!

M-am dat si la taxi-drift, cu KNS. Atat mi-a trebuit! Imi tremura picioarele si acum... si nu numai! La un moment dat a trebuit sa plec spre casa. Ma trageau aia mici de maneca sa mergem acasa. N-am avut ce sa fac si am lasat fumul si adrenalina in urma. Am uitat sa iau si apa plata din Carrefour, m-a certat nevasta. Am 40 de ani.

Radiografia unui show adevarat - Vitantis All Star Drift!

Dar l-am auzit pe MC spunand la microfon - "Credeti ca astazi ati vazut show? Ce a fost acum este pistol cu apa fata de ce v-am pregatit la inceputul lui iulie! Sa fiti siguri ca NICIODATA, pana acum, Romania nu a mai vazut asa ceva!"

Un spectator.

Vino si surprinde tot ce s-a intamplat la All Star Drift in GALERIA FOTO si VIDEO a evenimentului!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (719) Poze Vitantis All Star Drift 2010 - Poze de la public
mai multe
Publicat în categoria: Drift DATA PUBLICĂRII: 8 Iunie 2010