Asta este noul logo al emisiunii The Grand Tour dezvaluit recent de Jeremy Clarkson

Asta este noul logo al emisiunii The Grand Tour dezvaluit recent de Jeremy Clarkson
  • Logo-ul oficial al emisiunii The Grand Tour a fost dezvaluit de Jeremy Clarkson
  • Acesta are un aspect retro si este colorat in portocaliu si negru
  • Primul episod al The Grand Tour se va difuza pe 17 iulie iar actiunea va avea loc in Africa de Sud
Distribuie pe Facebook

In urma unei postari pe reteaua de socializare Tweeter, Jeremy Clarkson a dezvaluit in premiera logo-ul oficial al viitoarei emisiuni The Grand Tour.

Dupa ce s-a aflat ca trio-ul format din Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May s-a mutat la Amazon pentru a filma o noua emisiune automobilistica, fanii celor trei au asteptat cu sufletul la gura numele ales pentru viitorul show.

Acesta a incetat sa apara la inceput, dar intr-un final a iesit la suprafata ca fiind The Grand Tour. Acum, fostul prezentator de la Top Gear a dezvaluit pe reteaua de socializare mai sus mentionata si logo-ul oficial, cu descrierea "Ziarelor. Incat nu se intampla prea multe in aceasca perioada, m-am gandit ca ati dori sa vedeti noul logo al emisiunii noastre, The Grand Tour."

Logo-ul are un aspect retro, este colorat in portocaliu si negru, iar fundalul este alb. Clarkson nici ca putea sa isi aleaga un moment mai bun pentru a dezvalui noua grafica, avand in vedere ca fosta sa emisiune este inconjurata de tot mai multe scandaluri.

In cel mai recent, unul dintre favoritii publicului, fostul star al seriei Friends, Matt LeBlanc, a amenintat cu plecarea daca Chris Evans va mai aparea in sezonul 24. Totul a pornit de la comportamentul deplasat pe care Evans l-a afisat de mai multe ori in relatiile cu publicul si cu colegii sai de echipa.

Surse din interiorul emisiunii britanice ar fi spus ca fostul prezentator de la Radio BBC2 nu sta mai deloc cu colegii sai in pauzele dintre filmari, si si-a exprimat de mai multe ori invidia fata de Chris Harris si Rory Reid care au fost foarte laudati de telespectatori in ultimele episoade.

Primul episod in care ii vom putea vedea din nou pe cei trei fosti prezentatori ai Top Gear, se va difuza pe data de 17 iulie 2016, iar actiunea va avea loc in Johannesburg, Africa de Sud. Clarkson, Hammond si May vor putea fi urmariti pe micul ecran timp de 36 de episoade desfasurate de-a lungul a 3 sezoane, ca parte a intelegerii de 250 de milioane de dolari cu americanii de la Amazon.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Emisiuni auto DATA PUBLICĂRII: 29 Iunie 2016