Absolut tot ce trebuie sa stii despre Mustang-urile din deschiderea show-ului The Grand Tour.

Absolut tot ce trebuie sa stii despre Mustang-urile din deschiderea show-ului The Grand Tour.
  • The Grand Tour propune in secventa de deschidere trei exemplare Ford Mustang
  • Jeremy Clarkson conduce un automobil modificat de Galpin Auto Sports si Fisker
  • Hammond si May au optat pentru un model Shelby GT350R, respectiv Roush Stage 3
Distribuie pe Facebook

Pentru unii sunt doar simple Ford-uri Mustang. Pentru cei care vad insa mai departe de atat, ei bine... am pregatit o scurta prezentare a fiecaruia dintre cele trei exemplare ce apar in deschiderea show-ului The Grand Tour.

Mustang-uri The Grand Tour

Cel mai interesant dintre Mustang-urile ce apar in secventa de deschidere a show-ului The Grand Tour este, fara doar si poate, exemplarul de culoare albastra, condus de nimeni altul decat Jeremy Clarkson.

Un proiect al celebrei companii americane de tuning Galpin Auto Sports (GAS), automobilul cu pricina prezinta o caroserie din fibra de carbon si un design extrem de agresiv, marca Henrik Fisker

Mustang-uri The Grand Tour

Modificarile aduse exteriorului nu sunt insa singurele detalii care scot in evidenta respectivul muscle car al marcii Ford, numeroase imbunatatiri raspunzand cu prezent inclusiv la nivel de motor.

Altfel spus, acelasi proiect pe nume Rocket - ce poarta semnatura celebrei companii americane de tuning Galpin Auto Sports, mai anunta si un V8 de cinci litri, cu compresor mecanic si 725 de cai putere.

Mustang-uri The Grand Tour

Chiar daca este (re)cunoscut in special pentru stilul sau de condus mai lent, lucru care i-a adus si porecla de Captain Slow, Mustang-ul primit pe maini de catre James May nu este nici pe departe unul lent.

Ba dimpotriva. Prezentatorul britanic se bucura in secventa de deschidere a show-ului The Grand Tour de compania unui exemplar de culoare alba echipat cu pachetul Stage 3 de la Roush.

Mustang-uri The Grand Tour

Intr-o alta ordine de idei, muscle-car-ul produs de americanii de la Ford gazduieste acum in compartimentul motor - intamplator sau nu, tot un V8 supraalimentat de cinci litri. Cu numai 670 CP sub capota, ce-i drept.

Referitor la bunatatile estetice, in cazul de fata putem discuta despre spoilere fata / spate agresiv stilizate sau jante de dimensiuni generoase, plus un interior pe masura exteriorului. Si o evacuare cu 4 iesiri.

Mustang-uri The Grand Tour

Cu Jeremy Clarkson si James May rezolvati, Richard Hammond este singurul care a scapat neprezentat. Sau, mai corect, spus Mustang-ul la volanul caruia hamsterul apare in secventa de deschidere a show-ului The Grand Tour.

De-aceasta data vorbim despre un Shelby GT350R, daca te intrebai cumva, muscle car-ul pe care americanii de la Ford l-au echipat inclusiv cu un set de jante pe 19 inch din fibra de carbon.

Mustang-uri The Grand Tour

Finisat intr-o combinatie contrastanta de rosu si alb, exemplarul cu pricina este singurul dintre cele trei Mustang-uri pus in miscare de o unitate cu opt cilindri in V fara supraalimentare.

Mai exact, fisa tehnica culmineaza in aceasta situatie cu un propulsor V8 aspirat natural, de 5.2 litri si aproximativ 526 de cai putere. Mai mult decat suficienti, daca este sa ne intrebi pe noi.

Mustang-uri The Grand Tour

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mustang-uri The Grand Tour
mai multe