Automobile rare din colectia lui Ion Tiriac vor fi prezente la SAM 2015

Automobile rare din colectia lui Ion Tiriac vor fi prezente la SAM 2015
  • Mai multe modele rare interbelice
  • Cateva masini sport din anii '60-80
  • Un Koenigsegg CCXS va fi si el prezent
Distribuie pe Facebook

Miercuri, 1 aprilie 2015, isi deschide portile Salonul Auto Motor din Bucuresti. Pe langa multe automobile noi, masini modificate, motociclete sau unicul Koenigsegg CCXS din lume, vor putea fi admirate si cateva exemplare rare ce fac parte din Tiriac Collection.

La SAM vor fi prezente cateva masini cu proprietari celebri precum industriasul Howard Hughes, gangsterul Al Capone, familiile Wrigley, Sammy Davis Jr. Acestea fac parte acum din colectia vasta a lui Ion Tiriac si vor fi prezente intr-o zona special amenajata a Salonului Auto-Moto incepand de miercuri 1 aprilie, in Piata Constitutiei.

Tiriac Collection

Pentru curiosi, in stand va fi chiar si un Ferrari Dino 246 GT galben, unul dintre cele mai puțin de 500, cumparate de Elton John cand a devenit celebru in 1972. In plus, debutul lui Timothy Dalton ca James Bond, agentul 007, s-a facut intr-un Aston Martin V8 Vantage, model fabricat in diverse forme intre 1977 si 1989. Livrat producatorilor personal de presedintele Aston Martin, Victor Gauntlett, in film apar doua versiuni ale masinii, Volante si Coupe, personalizate cu accesorii obligatorii incluzand lonjeroane si roti cu spite si suplimentar un motor cu reactie, lasere si geamuri antiglont.

Tiriac Collection

1.1930 Duesenberg Model J Torpedo Berline Convertible
2.1930 Pierce Arrow Model B
3.1933 Chrysler Imperial
4.1937 Rolls Royce Phantom III Sports Saloon
5.1937 Cord 812 Custom Beverly
6.1938 Bugatti Type 57 Coach Ventoux
7.1961 Porsche 356B
8.1968 Maserati Ghibli
9.1972 Ferrari Dino 246 GT
10. 1981 Aston Martin Vantage

Tiriac Collection

Salonul Auto-Moto se deschide miercuri, 1 aprilie, incepand cu orele 12.00 si se adreseaza tuturor pasionatilor de cai putere si nu numai, astfel:

- 1 si 2 aprilie, in spatiile din interior pot fi admirate pe indelete exponatele auto-moto, precum si bicicletele sau accesoriile. Toti cei care vin din tara sau din Bucuresti, in aceste zile, au sansa de a studia toate exponatele, inclusiv de a deschide portierele si chiar a se aseza la volanul masinilor mult ravnite. Pot negocia cu dealerii prezenti si alege masina sau motocicleta pe care si-o doresc in anul 2015, fiind mai dificil acest lucru in week-end, atunci cand Salonul este foarte aglomerat.

Tiriac Collection

Tiriac Collection

- vineri, 3 aprilie, are loc Primul Black Friday din istoria unui eveniment auto-moto, mai multi dealeri anuntand numarul si marcile pe care le vor vinde cu cele mai mari reduceri din piata. In plus, reducerile oferite se pot cumula cu programul Rabla si Prima Masina. Asadar, ziua de 3 aprilie 2015 este ziua in care toti cei care doresc sa isi cumpere un autoturism o pot face la CEL MAI BUN PRET POSIBIL IN ACEST AN!

- sambata, 4 aprilie si duminica, 5 aprilie, vizitatorii primesc tot ce s-a mentionat mai-sus, insa cu multe atractii in zona exterioara: drift, masini tunate, stunt, parada moto, parada retro, zona speciala moto, karturi, Funzone. Traficul este restrictionat pe Bdul. Unirii si Bdul. Libertatii, ambele bulevarde si Piata Constitutiei transformandu-se in CEL MAI MARE SPATIU EXPOZITIONAL din Romania. Accesul la Salon se va face prin Bdul Unirii (Piata Unirii), unde va exista si o zona de parcare special amenajata pentru vizitatori.

Tiriac Collection

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Tiriac Collection
mai multe