Top Marques Monaco, un show ce nu trebuie ratat

Top Marques Monaco, un show ce nu trebuie ratat
Atunci cand debarci pentru prima oara in Monte Carlo, este imposibil sa nu fi cucerit instantaneu de peisajele exotice si stilul de viata fascinant. Si nimeni nu te poate condamna. Insa atunci cand esti un devorator de supercaruri ultra-puternice si super-sedanuri de lux, un singur loc iti va capta intreaga atentie - cazinoul din Monaco.
Distribuie pe Facebook

In cazul in care ti-ai planificat vacanta pentru luna aprilie, asigura-te ca vei zbura in Monaco chiar in perioada in care se desfasoara Top Marques Monaco. Nu de alta, dar evenimentul organizat sub atenta observatie a Printului Albert de Monaco la Grimaldi Forum se recomanda drept "singurul show live cu supercaruri din lume". Dar, mai important de atat, poate fi considerat cel mai exclusivist eveniment din lumea auto.

Top Marques Monaco, un show ce nu trebuie ratat

Desfasurata in perioada 14 - 17 aprilie, editia din acest an a fascinantului show a adunat laolalta cele mai scumpe masini, cele mai puternice supercaruri, dar si cele mai noi creatii ale tunerilor din intreaga lume. Modelele clasice au jucat de asemenea un rol important in desfasurarea Top Marques Monaco, 2011 aducand pentru prima oara si alte doua impresionante expozitii - expozitie de ceasuri si expozitie de yachturi.

Top Marques Monaco, un show ce nu trebuie ratat

Desi ultimele doua le-am tratat personal, precum un hobby, capitolul capodopere pe patru roti a fost supus unei atentii aproape obsesive. Lista cu aparitii capabile sa-ti taie rasuflarea parea ca nu se mai termina, asa ca intr-un final pretiosul meu Mont Blanc a ramas fara cerneala. Deh, asa se intampla cand vrei sa iti iei notite de la un eveniment precum Top Marques Monaco.

Top Marques Monaco, un show ce nu trebuie ratat

Trecand insa la rubrica "Modele de admirat", incepem direct cu noul-si-impresionantul Gemballa Mirage GT Matt Edition - un Porsche Carrera GT finisat intr-un spectaculos albastru mat, decorat cu un vulgar wide-body kit si animat de 650 cai putere. Printre exemplarele aduse de tunerul german s-au numarat si super-sedanul Mistrale, respectiv nu-tocmai-atragatorul Tornado, insa cei care cautau un tuning unic pentru noul Porsche Cayenne s-au oprit la standul Merdad. Pentru ca aveau sa cunoasca indeproape noul-si-exoticul Porsche Cayenne Coupe.

Top Marques Monaco, un show ce nu trebuie ratat

Devoratorii de supercaruri din intreaga lume au cazut prada recent-lansatului si unui schelet al acestuia, in timp ce iubitorii sporturilor de iarna au simtit cum bataile inimii o iau razna la aparitia echipei neconventionale formate din Koenigsegg Agera R si al sau portbagaj pentru schiuri. Rapitorul Pagani Huayra a raspuns de asemenea prezent invitatiei de a cuceri Monaco, la capitolul Opere de Arta inscriindu-se si modele precum Maybach 57S Coupe, Fisker Karma, Ferrari 458 Italia, Jaguar XKR-S, Aston Martin Rapide, MTM R8 V10 Biturbo, iar lista poate continua la nesfarsit.

Top Marques Monaco, un show ce nu trebuie ratat

Pentru ca tot suntem aproape de final, concluzia ar arata in felul urmator: Top Marques Monaco este un eveniment unic, ce nu poate fi descris in cuvinte. Top Marques Monaco este un eveniment unic, ce trebuie trait pe viu!

Credit Foto: Teodor Gorea / Strobe Machine

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (90) Poze Top Marques Monaco 2011
mai multe
Publicat în categoria: Evenimente DATA PUBLICĂRII: 18 Aprilie 2011