O blonda materialista din Buzau e lasata cu buza umflata in mijlocul drumului de Andy

O blonda materialista din Buzau e lasata cu buza umflata in mijlocul drumului de Andy
Nu ai cum sa nu-l stii pe Andy Popescu. Fie de la car-vlogurile pe care le face acum, fie de prin 2013, cand l-ai vazut la toate televiziunile cum alerga prin Bucuresti cu un BMW M5. Omul s-a cumintit acum cu viteza, dar nu si cu ideile nebune: tocmai a lepadat o materialista in mijlocul drumului.
Distribuie pe Facebook

Andy Popescu incepe sa devina un vlogger din ce in ce mai cunoscut in Romania. Mai ales dupa ce a aratat-o pe Cristina, o mandrete de blonda care a facut drifturi cu X5-ul. Dar Andy este un prieten mai vechi, de cand am publicat prin 2013 niste clipuri cu el conducand destul de repede un BMW M5 prin Bucuresti. S-a bucurat atunci de atata popularitate incat politia l-a invitat la sectie si au aparut chiar parodii dupa clipurile sale. Si noi i-am condus M5-ul...

Andy face acum car-vlog, iar in ultimul sau clip ne arata ce se intampla cand, pe o aplicatie de ride-sharing, activeaza blondele materialiste. Precum Ana de la Buzau. O blonda sexy, care nu stim cum arata la fata, deoarece Andy respecta GDPR-ul si dreptul la intimitate. O blonda careia ii fac ochii ca la pacanele cand isi da seama ca soferul Andy are cateva masinute scumpe in dotare, dar si un Rolex de 12.000 de Euro la mana.

In final, duduia Ana ramane cu buza umflata. Cand paharul lui Andy se umple si se satura de vrajelile ei. Si ramane frumos, elegant, in mijlocul soselei, de una singura. Fara indoiala, Ana si-a gasit usor un alt sofer care sa o duca la destinatie.

Unii spun ca filmul e regizat, altii ca este 100% original si ca e plina Romania de asemenea domnisoare matrialiste. Tu ce crezi?

Distribuie pe Facebook
mai multe