A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Noua masina consuma doar 1,4 la suta

A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Noua masina consuma doar 1,4 la suta
  • A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri
  • Noua masina consuma doar 1,4 la suta
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza insa mai mult de sapte secunde.

Lansata cu surle si trambite acum mai bine de un an si jumatate, in prima parte a primaverii anului 2020, mult anticipata versiune de serie a concept car-ului Cupra Formentor se vinde, zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara inclusiv o varianta comercializata sub denumirea de e-HYBRID, intrata recent pe linia de asamblare.

Start productie Cupra Formentor e-HYBRID

Start productie Cupra Formentor e-HYBRID

Disponibila alaturi de un motor electric si o unitate 1.4 TSI, printre altele, respectiva solutie ii permite masinii in cauza sa livreze rotilor puntii fata, prin intermediul unei cutii automate cu sase rapoarte si dublu ambreiaj, fie numai 204, fie pana la 245 de cai putere, potrivit oficialilor companiei producatoare.

In versiunea entry-level, noul Cupra Formentor e-HYBRID promite sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 7.8 secunde, fiind astfel cu undeva in jurul a 0.8 secunde mai inceata decat varianta de top. Care promite, conform primelor detalii si informatii oferite publicului larg, inclusiv un consum mediu de carburant greu de trecut cu vederea: 1,4 la suta, cu respectarea masuratorilor WTLP.

Pe piata din Romania, lista de preturi porneste de la 34.019 euro pentru optiunea cu 204 cai putere sub capota, in timp ce configuratia de 245 de cai putere este, la 40.059 de euro, cu peste 6.000 de euro mai scumpa, in ambele cazuri adaugandu-se alte cateva sute / mii de euro pentru eventualele optionale.

Cupra Formentor - Galerie Foto

Cupra Formentor - Galerie Foto

Cupra Formentor - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (97) Poze Cupra Formentor - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 17 Februarie 2021