A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Noua masina de la Volvo este mai luxoasa decat orice Seria 7 sau Mercedes S-Class

A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Noua masina de la Volvo este mai luxoasa decat orice Seria 7 sau Mercedes S-Class
  • A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri
  • Noua masina de la Volvo este mai luxoasa decat orice Seria 7 sau Mercedes S-Class
Distribuie pe Facebook

Sub capota, in compartimentul motor, o unitate electrica alimentata de un acumulator de 116 kWh dezvolta undeva in jurul a 272 CP. Conform unui comunicat pus la dispozitia presei.

Introdusa cu mare fast si tam-tam acum mai bine de sapte saptamani, inca de la sfarsitul lunii lui noiembrie, cea dintai generatie a nonconformistului Volvo EM90 a revenit, de curand, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: oficialii celebrei companii auto suedeze au anuntat, recent, startul asamblarii monovolumului oferit numai persoanelor de pe piata din China.

Volvo EM90 - Productie

Disponibila la preturi care pornesc, potrivit configuratorului local, de la echivalentul unei sume de aproape 105.570 de euro, neobisnuita creatie gazduieste sub capota, in compartimentul motor, o unitate electrica de 272 de cai putere, suficient pentru ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in 8.3 secunde. Dupa cum precizam, de altfel, si anterior, la momentul premierei mondiale.

Insotita de un acumulator masiv, de 116 kWh, aceeasi familie Volvo EM90 se va mai putea lauda, pe langa autonomia de 738 de kilometri, si cu o incarcare ultra rapida, cu repriza 10 - 80% incheindu-se dupa doar 30 de minute, important de mentionat. Seria atractiilor principale cuprinde inclusiv o echipare incredibila, superioara unor modele ca BMW Seria 7 ori Mercedes S-Class.

Acompaniata de o lungime de 5.206 milimetri si de un ampatament care depaseste pragul de 3.2 metri, impozanta reteta culmineaza cu scaunele individuale, cu functii de actionare electrica, incalzire, racire, masaj in dotare, aflate pe randul doi. Printre multiplele elemente si detalii demne de trecut in revista se mai numara un sistem multimedia cu display retractabil, montat la nivelul plafonului, o instalatie audio de inalta fidelitate, de la Bowers & Wilkins, masute retractabile.

Volvo EM90

Volvo EM90

Volvo EM90

Volvo EM90

Volvo EM90

Volvo EM90

Volvo EM90

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (65) Poze Volvo EM90
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 12 Februarie 2024