A surprins-o intr-o parcare, fara urma de camuflaj. Uite cum arata pe viu masina cu display curbat de 55 de inch!

A surprins-o intr-o parcare, fara urma de camuflaj. Uite cum arata pe viu masina cu display curbat de 55 de inch!
  • A surprins-o intr-o parcare, fara urma de camuflaj
  • Uite cum arata pe viu masina cu display curbat de 55 de inch!
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea de ales intre doua sisteme de propulsie complet diferite, cu versiunea de top oferind pana la 523 de cai pe ambele punti.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ patru saptamani - inca de la jumatatea lunii trecute, mult anticipata versiune de serie a conceptului Mercedes-Benz Vision EQS a revenit de curand - chiar zilele acestea, in atentia publicului larg. Si totul dupa ce un prototip al luxoasei masini cu propulsie suta la suta electrica si display curbat de 55 de inch fost surprins - complet necamuflat, in parcarea fabricii Tesla din Fremont.

Finisata intr-o nuanta deschisa de alb, controversata berlina cu alura de fastback se remarca numaidecat prin farurile unite cu o banda iluminata de LED-uri, insa nici blocurile optice posterioare - care se bucura de un tratament similar, nu vor "reusi" sa scape neobservate.

In ceea ce priveste reteta specifica departamentului interior, fotografiile din cabina lipsesc cu desavarsire - in cazul de fata. Dupa cum precizam totusi si anterior, mult anticipata versiune de serie a conceptului Mercedes-Benz Vision EQS dispune si de un display curbat de 55 de inch - plus guri de ventilatie turbionare, un sistem de infotainment ajutat de inteligenta artificiala si diferite componente realizate din materiale reciclate.

Daca vine vorba, in schimb, despre meniul tehnic, luxoasa masini cu propulsie suta la suta electrica a pregatit doua configuratii extrem de diferite: o versiune 450+ cu 333 de cai pe puntea spate, respectiv o varianta 580 4Matic cu pana la 523 de cai pe ambele punti.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 17 Mai 2021