A testat, in sfarsit, noua masina de la Hyundai. "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"

A testat, in sfarsit, noua masina de la Hyundai. "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"
  • A testat, in sfarsit, noua masina de la Hyundai
  • "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la aproape 51.000 de euro insa, multumita unui program pe nume Remat 2021, nota minima de achitat coboara pana la suma de numai 35.715 euro, conform datelor publicate pe site-ul importatorului local.

Anuntata la inceputul acestui an, prima electrica fabricata de compania Hyundai pe o platforma destinata exclusiv masinilor pe baterii stie - cu siguranta, cum sa se faca remarcata. Privita de la exterior spre interior, noua creatie - comercializata de producatorul sub-coreean sub denumirea (de) Ioniq 5, iese numaidecat in evidenta prin design-ul cu influente retro al caroseriei, lista atractiilor principale continuand, de celalta parte a portierelor, in cabina, cu aspectul minimalist al plansei de bord.

Hyundai Ioniq 5 - Galerie foto

Hyundai Ioniq 5 - Galerie foto

Respectiva reteta cuprinde inclusiv unele dotari si echipamente demne de precizat, precum faruri si stopuri cu LED, jante de pana la 20 de inch, instrumente digitale si configurabile, scaune fata ventilate, capabile sa se incline, bancheta spate incalzita, dar si reglabila, sistem de infotainment cu display tactil de dimensiuni generoase, o instalatie audio Bose, afisaj pe parbriz cu AR etc.

Sub capota, daca te intereseaza cumva acest subiect, prima electrica fabricata de compania Hyundai pe o platforma destinata exclusiv masinilor pe baterii vine - de la caz la caz, cu unul sau doua motoare si pana la 306 cai putere. Prin urmare, cu acceleratia la podea, noua creatie - comercializata de producatorul sub-coreean sub denumirea (de) Ioniq 5, promite sa rezolve eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, in configuratia de top, intr-un timp de doar 5.2 secunde.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (51) Poze Hyundai Ioniq 5 - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 28 Septembrie 2021