Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Galerie foto completa

Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Galerie foto completa
  • Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

In Romania, preturile pornesc de la aproape 51.000 de euro insa, prin intermediul programului Remat 2021, nota minima de achitat coboara pana la 35.715 euro, conform datelor de pe siteul importatorului local.

Prezentata publicului larg inca de la inceputul acestui an, cea dintai masina pe care Hyundai o construieste exclusiv pe o arhitectura dedicata electricelor a revenit de curand, chiar zilele trecute, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: sud-coreenii au publicat zeci de fotografii proaspete de la exteriorul si, de asemenea, interiorul noii gamei pe nume Ioniq 5, cu ocazia lansarii acestui produs pe piata din Australia.

Jumatatea modelului Kia EV6, respectivul automobil se remarca numaidecat prin design-ul retro al caroseriei cu cinci portiere, contrastat puternic de tehnologiile si sistemele de ultima ora de la bord, ca afisajul pe parbriz cu realitate augmentata.

Hyundai Ioniq 5 - Galerie foto

Hyundai Ioniq 5 - Galerie foto

Hyundai Ioniq 5 - Galerie foto

Seria atractiilor principale cuprinde inclusiv faruri si stopuri cu LED, jante din aliaj de pana la 20 de inch, doua display-uri color pentru afisarea tuturor informatiilor, dar si scaune fata climatizate care se pot inclina, bancheta spate incalzite, instalatie audio Bose etc. Sub capota, cea dintai masina pe care Hyundai o construieste exclusiv pe o arhitectura dedicata electricelor adopta unul sau doua motoare, evident.

Intr-o alta ordine de idei, noua gama pe nume Ioniq 5 ofera, in versiunea de baza, daca vine vorba cumva despre Romania, circa 217 cai pe puntea spate, in timp ce varianta de top se bucura de 306 cai, valoare livrata rotilor aflate pe ambele punti.

Cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului 0 - 100 de kilometri pe ora isi gaseste rezolvarea in 7.4 ori 5.2 secunde, dupa cum se intampla in cazul configuratiei cu sistemul de tractiune integrala prezent pe lista cu echipamente si dotari disponibile in standard, fara alte costuri suplimentare, pe cand autonomia maxima urca pana la 480 de kilometri. Potrivit detaliilor de pe siteul importatorului local.

Hyundai Ioniq 5 - Galerie foto

Hyundai Ioniq 5 - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (51) Poze Hyundai Ioniq 5 - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 23 Septembrie 2021