Asta e momentul asteptat de toata lumea. Uite cat costa modelul Spring, prima Dacie electrica din istorie

Asta e momentul asteptat de toata lumea. Uite cat costa modelul Spring, prima Dacie electrica din istorie
  • Asta e momentul asteptat de toata lumea
  • Uite cat costa modelul Spring, prima Dacie electrica din istorie
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv aer conditionat cu reglare manuala, potrivit mai multor informatii si detalii neoficiale.

Prezentata publicului larg in urma cu peste 12 luni, initial sub forma de concept car, prima Dacie electrica din istorie are, incepand de astazi, si un pret de vanzare. Unul neoficial, ce este drept, nota de plata din acest material avand ca sursa presa franceza.

Daca zvonurile se vor adeveri, modelul Spring va fi comercializat in Hexagon pentru cel putin 16.990 de euro, in versiunea Confort cu aer conditionat in standard, suma care nu include si eventualele bonusuri oferite de autoritatile locale.

Dacia Spring pe alb

Dacia Spring pe alb

Dacia Spring pe alb

O varianta Confort Plus va fi disponibila, aparent, in schimbul unui pret de pornire de 18.490 de euro, mai scrie presa franceza. In aceasta configuratie, prima Dacie electrica din istorie se va bucura si de vopsea metalizata, si de display tactil de 7 inch.

In ceea ce priveste fisa cu specificatii tehnice, dupa cum precizam inclusiv anterior, modelul Spring a pregatit un motor de numai 44 de cai putere care, impreuna cu o baterie de doar 26.8 kWh, ofera o viteza de top de 125 de kilometri pe ora.

Si de aceasta data timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h nu este decat un mister. Stim, in schimb, ca prima Dacie electrica din istorie are va avea o autonomie maxima de aproximativ 225 de kilometri, potrivit primelor informatii oficiale.

Totodata, modelul Spring mai promite si o incarcare de la 0 la 80% in mai putin de o ora, pe cand dimensiunile caroseriei includ si o lungime de 3.73 metri, la care se adauga o garda la sol de 15 cm si o capacitate a portbagajului de 300 litri.

Dacia Spring - Poze Reale

Dacia Spring - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 10 Martie 2021