BMW a asteptat peste 100 de ani ca s-o lanseze, insa acum o poate cumpara oricine. In plus, noua masina tocmai s-a ieftinit cu peste 3.500 de euro

BMW a asteptat peste 100 de ani ca s-o lanseze, insa acum o poate cumpara oricine. In plus, noua masina tocmai s-a ieftinit cu peste 3.500 de euro
  • BMW a asteptat peste 100 de ani ca s-o lanseze, insa acum o poate cumpara oricine
  • In plus, noua masina tocmai s-a ieftinit cu peste 3.500 de euro
  • Seria vestilor bune continua la nivelul listei cu dotari si echipamente standard
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua la nivelul listei cu dotari standard, printre echipamentele oferite fara costuri suplimentare numarandu-se inclusiv trapa panoramica si sistemul de navigatie.

Prezentat publicului larg in cea de-a doua jumatate a anului 2020, primul SUV cu propulsie electrica din istoria companiei BMW este disponibil, la precomanda, pe piata din Romania, inca din aceasta toamna. Comercializat initial in schimbul unei sume minime de 67.592 de euro, noul iX3 a primit, de curand, o reducere de peste 3.500 de euro din pretul original, mentionat anterior.

Astfel, masina proiectata pentru a concura impotriva unor nume precum Audi e-tron, Jaguar I-Pace sau Mercedes EQC porneste acum de la 64.081 de euro, inainte de eventualele programe Rabla si Rabla Plus.

BMW iX3

BMW iX3

Livrat in companie unei formule care consta intr-un motor cu 286 de cai pe puntea spate, plus o baterie cu capacitatea de 80 kWh, primul SUV cu propulsie electrica din istoria companiei BMW promite sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in aproximativ 6.8 secunde. Viteza maxima nu depaseste, in schimb, 180 km/h, pe cand autonomia totala urca pana la 460 de kilometri.

Meniul tehnic pregatit de masina proiectata special pentru a concura impotriva unor produse ca Audi e-tron, Jaguar I-Pace si Mercedes EQC continua cu un timp de incarcare de zece minute pentru de 100 km.

Intr-un final, primul SUV cu propulsie electrica din istoria companiei BMW se mai poate lauda si cu o lista cu echipamente standard extrem de generoasa. Mai precis, printre dotarile oferite de noul iX3 fara costuri suplimentare se numara inclusiv... trapa panoramica, jantele din aliaj pe 19 inch, vopseaua metalizata, sistemul de navigatie, farurile cu LED, bordul imbracat in Sensatec etc.

BMW iX3

BMW iX3

BMW iX3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (84) Poze BMW iX3
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 16 Noiembrie 2020