Care criza financiara? Un american a platit jumatate de milion de dolari ca sa fie prima persoana din lume care conduce noul SUV de 830 CP si 15.592 Nm!

Care criza financiara? Un american a platit jumatate de milion de dolari ca sa fie prima persoana din lume care conduce noul SUV de 830 CP si 15.592 Nm!
  • Care criza financiara?
  • Un american a platit jumatate de milion de dolari ca sa fie prima persoana din lume care conduce noul SUV de 830 CP si 15.592 Nm!
Distribuie pe Facebook

Finisat intr-o nuanta mata de verde, respectivul automobil combina trei motoare electrice cu un sistem inteligent de tractiune integrala pentru o acceleratie de la 0 la 96 de kilometri pe ora in numai 3.5 secunde.

Dezvelita publicului larg in urma cu aproximativ doi ani, inca din primavara lui 2021, cea mai dintai generatie a impresionantului vehicul oferit de americanii de la GMC sub denumirea de Hummer EV SUV a revenit de curand, chiar in aceste zile, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia?

Legendarul constructor de masini de peste Ocean a facut echipa recent, la sfarsitul lui ianuarie, cu specialistii celebrei case de licitatii Barrett-Jackson pentru a scoate la vanzare primul exemplar al autoturismului proaspat intrat in productia de serie. Rezultatul: respectivul model, cu numarul de identificare 001, s-a dat cu o suma de 500.000 de dolari, fiecare cent urmand a fi donat in scopuri caritabile.

Caracterizata, la exterior, de o nuanta mata de verde, impozanta creatie dispune, la nivelul departamentului interior, si de doua display-uri supradimensionate. Ce este drept, din peisaj nu lipsesc, ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic, nici climatizarea automata ori scaunele multifunctionale.

Principalul element de atractie il reprezinta insa, fara urma de indoiala, sistemul de propulsie compus din trei motoare electrice, conceput pentru a livra tuturor celor patru roti un total de pana la 830 de cai putere si 15.592 de Newton-Metri. Astfel, eterna problema a sprintului de la 0 la 96 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, in ciuda unei greutati de peste patru tone, intr-un timp de doar 3.5 secunde.

GMC Hummer EV SUV - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (53) Poze GMC Hummer EV SUV - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 16 Februarie 2023