Cea mai noua masina de la Honda e diferita de tot ce ofera japonezii acum pe piata. Au fost anuntate toate detaliile despre motorizari

Cea mai noua masina de la Honda e diferita de tot ce ofera japonezii acum pe piata. Au fost anuntate toate detaliile despre motorizari
  • Cea mai noua masina de la Honda e diferita de tot ce ofera japonezii acum pe piata
  • Au fost anuntate toate detaliile despre motorizari
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta, in continuare, decat un mare mister, insa vanzarile vor demara pana la sfarsitul anului 2021.

Dezvelita publicului larg acum mai bine de 22 de saptamani, in ultimele zile ale lunii februarie, cea mai recenta generatie a masinii oferite de Honda sub numele de HR-V a revenit, recent, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: japonezii au publicat toate detaliile despre motorizari.

Intr-o alta ordine de idei, clientii nu vor avea la dispozitie decat o singura optiune si anume un sistem de propulsie hybrid denumit e:HEV.

Honda HR-V e:HEV

Respectiva solutie se traduce, dupa cum spuneam si anterior, printr-o unitate 1.5 i-VTEC, pe benzina, si doua motoare electrice cu o baterie din 60 de celule. Formula cu pricina ii confera celei mai noi generatii a masinii oferite de Honda sub numele de HR-V o putere totala de pana la 131 CP.

Totodata, japonezii mai vorbesc si despre un cuplu maxim de 253 Nm, de unde si sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 10.6 secunde.

Cea mai recenta generatie a masinii oferite de Honda sub numele de HR-V isi va mai intampina clientii si alaturi de o valoare medie de 5.4 litri la 100 de kilometri pentru consumul de carburant. De cealalta parte, emisiile de dioxid de carbon se ridica la 122 de grame per kilometru.

Nota de plata nu reprezinta decat un mare mister, insa vanzarile vor demara pana la sfarsitul anului 2021, asa cum precizam si anterior.

Honda HR-V e:HEV

Honda HR-V e:HEV

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 29 Iulie 2021