Cea mai noua masina de la Honda e diferita de tot ce ofera japonezii acum pe piata. Cat costa in Romania

Cea mai noua masina de la Honda e diferita de tot ce ofera japonezii acum pe piata. Cat costa in Romania
  • Cea mai noua masina de la Honda e diferita de tot ce ofera japonezii acum pe piata
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus tapiterie din piele si material textil.

Prezentata publicului larg chiar la inceputul acestui an, cea mai noua generatie a masinii oferite de Honda sub numele de HR-V are, de mai multe zile, si un pret de vanzare. Intr-o alta ordine de idei, nota de plata specifica pietei din Romania pleaca de la 32.540 de euro, primele exemplare ale proaspat (re)lansatei gamei HR-V fiind programate sa-si intalneasca clientii abia din 2022, potrivit oficialilor importatorului local.

Honda HR-V e:HEV

Sub capota, doar o singura motorizare va fi disponibila, viitorii cumparatorii avand la dispozitie exclusiv un sistem de propulsie hybrid, cu o unitate 1.5 i-VTEC si doua motoare electrice pentru un total de pana la 131 CP, plus 253 Nm - daca mai era nevoie inca o data de mentionat.

Cu pedala de acceleratie la podea, cea mai noua generatie a masinii oferite de Honda sub numele de HR-V promite sa rezolve problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de aproximativ 10.6 secunde si, totodata, sa atinga o viteza maxima de 170 de kilometri pe ora. Aceeasi fisa tehnica specifica proaspat (re)lansate gamei HR-V mai include si un consum mediu de circa 5.4 litri la 100 de kilometri.

De cealalta parte, lista cu dotari standard cuprinde si faruri cu LED. Plus jante pe 18 inch, senzori de parcare fata si spate, camera video pentru marsarier, scaune fata cu incalzire, guri de ventilatie spate, climatizare automata, display central de 9", tapiterie din piele si material textil etc.

Honda HR-V

Honda HR-V

Honda HR-V

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 7 Septembrie 2021