Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Cum arata in realitate, pe viu

Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Cum arata in realitate, pe viu
  • Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata
  • Cum arata in realitate, pe viu
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la aproape 51.000 de euro, conform informatiilor publicate pe site-ul importatorului local.

Prezentata publicului larg la inceputul acestui an, cea dintai generatie a gamei comercializate de compania Hyundai sub denumirea de Ioniq 5 stie - cu siguranta, cum sa se faca remarcata. Privita de la exterior spre interior, prima masina pe care producatorul sud-coreean o construieste si vinde pe o platforma destinata exclusiv electricelor iese numaidecat in evidenta prin caroseria cu tenta retro, contrastata puternic de cabina futurista.

Hyundai IONIQ 5

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv lumini Parametric Pixel si jante de pana la 20 de inch, plus doua display-uri uriase pentru afisarea instrumentelor de bord digitale si, evident, a comenzilor specifice sistemului de infotainment.

Disponibila pe piata din Romania la preturi incepand de la 50.884 de euro, cea dintai generatie a gamei comercializate de compania Hyundai sub denumirea de Ioniq 5 este oferita la momentul de fata doar alaturi de o baterie cu capacitatea de 72.6 kWh. Clientii au de ales insa intre doua versiuni de performanta: cu un singur motor si 217 CP pe puntea spate sau doua motoare si 306 CP pe ambele punti, asa cum precizam si anterior.

Daca mai era nevoie cumva de mentionat, prima masina pe care producatorul sud-coreean o construieste si vinde pe o platforma destinata exclusiv electricelor vine cu in doua variante diferite de echipare, fiecare extrem de bine dotata.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Hyundai IONIQ 5
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 10 Iunie 2021