Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Cum arata la interior

Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Cum arata la interior
  • Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata
  • Cum arata la interior
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la peste 50.000 de euro insa, pentru o perioada limitata de timp, clientii vor primi un discount de pana la 14.969 de euro.

Anuntata in urma cu aproximativ patru saptamani, in cea de-a doua jumatate a lunii trecute, prima masina de la Hyundai construita pe o arhitectura destinata exclusiv electricelor a revenit, recent, in atentia publicului larg. Noua gama Ioniq 5 a fost filmata chiar zilele acestea, de o publicatie sud-coreeana, din aproape toate unghiurile posibile si imposibile, atat la exterior, cat si in interior, daca mai trebuia precizat.

Inspirata de conceptul 45 EV prezentat in toamna anului 2019, respectiva creatie a pregatit un design cu influente retro la nivel de caroserie, in timp ce cabina iese in evidenta printr-un aer minimalist contrastant, cu doua display-uri color si extrem de putine butoane fizice.

Sub capota, noua gama Ioniq 5 isi va intampina clientii atat intr-o versiune cu un singur motor si tractiune spate, cat si intr-o varianta cu doua motoare si tractiune integrala. Clientii primei masini de la Hyundai construite pe o arhitectura destinata exclusiv electricelor vor mai avea doua optiuni diferite si atunci cand se va pune problema capacitatii bateriei: de 58 kWh sau 72.6 kWh, potrivit detaliilor publicate anterior.

Daca vine vorba despre piata din Romania, respectiva creatie este disponibila - la momentul de fata, doar cu bateria de 72.6 kWh, cumparatorii putand insa opta si pentru versiunea cu un singur motor si tractiune spate, si pentru varianta cu doua motoare si tractiune integrala.

Nota de plata porneste, dupa cum precizam si anterior, de la 50.884 de euro, cu mentiunea ca, pentru o perioada limitata de timp, prima masina de la Hyundai construita pe o arhitectura destinata exclusiv electricelor este oferita alaturi de o reducere de pana la 14.969 de euro. In configuratia de baza, noua gama Ioniq 5 se bucura in standard si de jante pe 19", faruri cu LED, scaune incalzite, boxe Bose si altele.

Hyundai IONIQ 5

Hyundai IONIQ 5

Hyundai IONIQ 5

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Hyundai IONIQ 5
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 24 Martie 2021