Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Vine cu camere de filmat in loc de oglinzi retrovizoare

Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Vine cu camere de filmat in loc de oglinzi retrovizoare
  • Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata
  • Vine cu camere de filmat in loc de oglinzi retrovizoare
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta - pentru moment, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, conducerea companiei producatoare preferand sa anunte - in schimb, ca startul vanzarilor a fost programat pentru a doua jumatate a anului curent.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ 12 luni, la inceputul lui 2021, prima generatie a masinii comercializate de Hyundai sub denumirea (de) Ioniq 5 a primit de curand - zilele acestea, cateva imbunatatiri semnificative. Lista atractiilor principale debuteaza, potrivit unui comunicat de presa, cu bateria de 77.4 kWh - ce ar trebui sa se traduca printr-o crestere a autonomiei maxime.

Seria vestilor bune continua cu suspensia modificata pentru un plus de confort, un alt element nou si extrem de important de mentionat constand in setul de doua camere video ce inlocuieste - asa cum afirmam si anterior, in randurile de mai sus, perechea de oglinzi retrovizoare.

Anuntata oficial la finalul saptamanii trecute, versiunea imbunatatita a masinii pe care Hyundai o vinde sub numele de Ioniq 5 promite sa isi surprinda clientii si alaturi de cateva detalii proaspete la nivelul caroseriei cu cinci portiere in dotare - precum spoilere de culoare neagra. Daca vine vorba - in schimb, despre pretul de vanzare, acesta nu ramane decat un mare mister si o necunoscuta uriasa.

Cu precizarea ca actuala varianta, ce se bucura de prezenta si serviciile unei baterii cu o capacitate de 72.6 kWh, este insotita de o nota de plata ce depaseste pragul de 50.000 de euro - fara a lua insa in calcul si costul eventualelor dotari optionale sau ajutorul oferit de autoritatile centrale.

Hyundai Ioniq 5 Facelift

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 14 Februarie 2022