Cea mai noua masina de la Kia e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Au fost anuntate primele detalii despre motorizari

Cea mai noua masina de la Kia e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Au fost anuntate primele detalii despre motorizari
  • Cea mai noua masina de la Kia e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata
  • Au fost anuntate primele detalii despre motorizari
Distribuie pe Facebook

Oficialii companiei producatoare au mai publicat - totodata, si cateva informatii pretioase cu privire la dimensiunile caroseriei.

Prezentata publicului larg inca de la sfarsitul anului precedent, mult anticipata generatie cu numarul doi a masinii oferite de Kia sub denumirea de Niro revine sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia?

Sud-coreenii au publicat de curand - chiar zilele trecute, primele informatii si detalii cu privire la specificatiile de ordin tehnic, oficialii companiei producatoare alegand sa se limiteze insa la cifrele si numerele ce vor insoti versiunea hybrid.

Kia Niro

Kia Niro

In aceasta varianta, mult anticipata generatie cu numarul doi a masinii oferite de Kia sub denumirea de Niro va combina o unitate aspirata de 1.6 litri si 105 cai, pe benzina, cu un motor electric. De circa 32 kW.

Aceeasi sud-coreeni afirma ca puterea combinata a respectivului ansamblu este de 141 de cai, oficialii companiei producatoare vorbind - in primele primele informatii si detalii cu privire la specificatiile de ordin tehnic, si despre o cutie DCT.

Daca vine vorba, in schimb, despre valorile ce vor insoti versiunea plug-in hybrid si varianta electrica, mult anticipata generatie cu numarul doi a masinii oferite de Kia sub denumirea de Niro ramane un mister. Momentan.

Noutatile publicate de sud-coreeni cuprind inclusiv dimensiunile caroseriei - oficialii companiei producatoare discutand despre o lungime de 4.420 de milimetri, latime de 1.825 de milimetri, inaltime de 1.545 de milimetri si ampatament de 2.72 metri.

Kia Niro

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Kia Niro
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 19 Ianuarie 2022