Cea mai noua masina de la Mazda e doar o Toyota rebranduita. Cat costa in Romania

Cea mai noua masina de la Mazda e doar o Toyota rebranduita. Cat costa in Romania
  • Cea mai noua masina de la Mazda e doar o Toyota rebranduita
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv cruise control adaptiv. Plus display central cu o diagonala de sapte inch.

Surprinsa complet necamuflata la jumatatea lunii octombrie si dezvelita oficial cateva saptamani mai tarziu - in prima parte a iernii anului anterior, mult anticipata varianta Hybrid a gamei cunoscute sub numele de Mazda2 a fost lansata recent, cu numai cateva zile in urma, si pe piata auto din Romania. La preturi incepand de la o suma de 19.690 de euro - potrivit datelor publicate pe site-ul importatorului local.

Mazda2 Hybrid

Mazda2 Hybrid

Mazda2 Hybrid

O versiune rebranduita a modelului vandut de compania Toyota sub denumirea de Yaris Hybrid, noua subcompacta de la Mazda se bucura, oarecum inutil de precizat, de serviciile unui propulsor aspirat cu trei cilindri in linie si o capacitate de 1.490 de centimetri cubi, proiectat pentru a livra persoanei de la volan putin peste 90 de cai. Acestuia i se alatura un motor electric cu 80 CP pentru un total de 116 CP, conform fisei cu specificatii de ordin tehnic.

Drept urmare, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea - cu acceleratia la podea, intr-un timp de 9.7 secunde, in timp ce viteza maxima se invarte in jurul valorii de 175 de kilometri pe ora. Daca vine vorba - in schimb, despre consumul mediu de carburant, noua Mazda2 Hybrid promite sa parcurga clasica distanta de 100 de kilometri cu 3.8 - 4.0 litri de combustibil.

Respectiva reteta se incheie, daca mai trebuia mentionat, cu un numar de pana la trei echipari diferite, Pure, Agile si Select, inclusiv cea mai accesibila optiune oferind in standard, fara costuri suplimentare, si stopuri cu tehnologie LED. Plus instalatie de climatizare cu reglarea automata temperaturii, un display central cu o diagonala de sapte inch, cruise control adaptiv, volan multifunctional, sistem de recunoastere a semnelor de circulatie s.a.m.d.

Mazda2 Hybrid

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Mazda2 Hybrid
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 15 Iulie 2022