Cea mai noua masina de la Mercedes are 272 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 6.1 - 7.5 la suta. Cat costa in Romania

Cea mai noua masina de la Mercedes are 272 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 6.1 - 7.5 la suta. Cat costa in Romania
  • Cea mai noua masina de la Mercedes are 272 de cai sub capota
  • Nu consuma decat 6.1 - 7.5 la suta
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus tapiterie din piele sintetica.

Prezentata publicului larg acum mai bine de trei ani, cea mai noua generatie a masinii cunoscute sub numele de Mercedes GLE se vinde, zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara si o varianta comercializata sub indicativul 300 d 4Matic - alaturi de un motor diesel cu patru cilindri in linie, de doi litri si 272 de cai.

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la 73.560 de euro, respectiva reteta cuprinde inclusiv un sistem micro-hibrid cu 20 de cai. Plus o transmisie automata cu noua rapoarte si tractiune integrala, daca mai era necesara o astfel de precizare.

Oferta tehnica a variantei pe nume Mercedes GLE 300 d 4Matic continua cu un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 6.8 secunde - in timp ce, cu acceleratia la podea, viteza maxima urca pana la 230 de kilometri pe ora. Aceeasi versiune se va mai putea lauda, in fata clientilor, si cu un consum mediu de carburant de 6.1 - 7.5 litri la 100 de kilometri, potrivit brosurii oficiale.

Reteta masinii insotite de un pret de vanzare de cel putin 73.560 de euro, daca vine vorba despre piata din Romania, cuprinde inclusiv o lista cu dotari standard extrem de generoasa, in prin plan regasindu-se, bineinteles, farurile cu LED. Plus tapiteria din piele sintetica.

Totodata, din peisaj nu lipsesc nici jantele cu diametrul de 18 inch sau climatizarea cu reglare automata a temperaturii. Seria vestilor bune continua cu instrumentele de bord digitale si configurabile, cu sistemul de infotainment MBUX, cu scaunele cu functie de incalzire - pentru sofer si pasagerul din dreapta, iluminarea ambientala, asistentul pentru citirea semnelor de circulatie etc.

Mercedes GLE - Galerie foto

Mercedes GLE - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (147) Poze Mercedes GLE - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 8 Noiembrie 2021