Cea mai noua masina de la Mercedes are 313 cai sub capota, dar nu consuma decat 0.6 - 0.8 la suta. Cat costa in Romania

Cea mai noua masina de la Mercedes are 313 cai sub capota, dar nu consuma decat 0.6 - 0.8 la suta. Cat costa in Romania
  • Cea mai noua masina de la Mercedes are 313 cai sub capota
  • Nu consuma decat 0.6 - 0.8 la suta
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Prezentata publicului larg inca din prima jumatate a anului curent, mult anticipata generatie cu numarul cinci a masinii oferite de Mercedes sub denumirea (de) C-Class se vinde, zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia cumparatorilor se numara, mai nou, si o varianta comercializata sub indicativul 300 e, alaturi de un sistem de propulsie PHEV.

Disponibila si pe piata din Romania, la preturi incepand de la o suma de 56.360 de euro, respectiva reteta combina o unitate turbo de 2.0 litri si 204 cai, pe benzina, cu un motor electric cu 129 de cai. Si o baterie uriasa de 25.4 kWh.

Mercedes C 300 e

Mercedes C 300 e

Multumita unei puteri maxime de 313 cai, noua versiune (pe nume) Mercedes C 300 e promite sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un interval de 6.1 secunde, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea pana la pragul de 245 de kilometri pe ora. Si mai interesanta este insa valoarea publicata de oficialii companiei producatoare in dreptul consumului mediu de carburant.

Intr-o alta ordine de idei, varianta cu propulsie PHEV a masinii constructorului din Stuttgart promite sa parcurga 100 de kilometri cu 0.6 - 0.8 litri de benzina, datorita autonomiei electrice de 99 - 111 kilometri inscrisa in fisa tehnica.

Seria vestilor bune se incheie cu o lista cu dotari standard extrem de generoasa, ce cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, dar si jante din aliaj cu diametrul de 17 inch, scaune fata cu o functie de incalzire, suspensie spate autoadaptabila, asistenti pentru mentinerea benzii si recunoasterea semnelor de circulatie, sistem multimedia MBUX etc.

Mercedes-Benz C-Class

Mercedes-Benz C-Class

Mercedes-Benz C-Class

Distribuie pe Facebook
mai multe