Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 225 de cai sub capota, dar nu consuma decat 1.2 la suta

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 225 de cai sub capota, dar nu consuma decat 1.2 la suta
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 180 de cai sub capota
  • Nu consuma insa decat 1.2 la suta
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu matrice de LED-uri. Plus tapiterie realizata din Alcantara si TEP.

Prezentata publicului larg acum mai bine de jumatate de an, cea mai recenta generatie a masinii cunoscute sub numele de Peugeot 308 se vinde, zilele acestea, in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia cumparatorilor se regaseste si o varianta comercializata sub indicativul HYBRID 225 - alaturi de un sistem PHEV.

Disponibila si pe piata din Romania - la preturi incepand de la o suma de 40.759 de euro, respectiva reteta combina o unitate cu patru cilindri in linie, de 1.6 litri si 180 de cai, pe benzina, cu un motor electric de aproximativ 110 cai si o baterie de 12.44 kWh. Potrivit primelor informatii si detalii oficiale.

Peugeot 308 - Galerie foto

Peugeot 308 - Galerie foto

Asa se face ca, atunci cand vine vorba despre varianta botezata HYBRID 225, cea mai recenta generatie a masinii cunoscute sub numele de Peugeot 308 vine cu o putere maxima de pana la 225 de cai. Arhisuficient pentru ca - cu acceleratia la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea in circa 8.0 secunde.

Respectiva versiune se mai poate lauda, printre altele, si cu o viteza de top de 235 de kilometri pe ora, conform fisei cu specificatii de ordin tehnic. Principala atractie o reprezinta insa - fara doar si poate, valoarea trecuta in dreptul consumului mediu de carburant: 1.2 litri la 100 de kilometri, evident.

Seria vestilor bune se incheie - intr-un final, cu o lista cu dotari standard extrem de bogata, ce cuprinde inclusiv faruri cu matrice de LED-uri. Plus jante cu diametrul de 18 inch, tapiterie realizata din Alcantara si TEP, climatizare automata, instrumente de bord digitale, display central cu diagonala de zece inch, dar si lumini ambientale, printre altele.

Peugeot 308 - Galerie foto

Peugeot 308 - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (127) Poze Peugeot 308 - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 26 Noiembrie 2021