Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 225 de cai sub capota, dar nu consuma decat 1.2 la suta. Cat costa

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 225 de cai sub capota, dar nu consuma decat 1.2 la suta. Cat costa
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 225 de cai sub capota
  • Nu consuma decat 1.2 la suta
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri Matrix LED. Plus sistem multimedia cu display tactil de zece inch.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape jumatate de an, noua generatie a masinii botezate 308 SW se vinde, zilele acestea, in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile oferite de Peugeot se numara si o varianta HYBRID 225 e-EAT8, ce combina un benzinar cu o capacitate de 1.6 litri cu un motor electric cu bateria de 12.4 kWh, aparent.

Disponibila si pe piata din Romania, la preturi ce pornesc de la putin peste 42.420 de euro, respectiva masina vine cu 225 de cai si 360 de Newton-Metri, cu totii livrati rotilor de pe puntea fata. O transmisie automata cu opt rapoarte completeaza fisa cu specificatii de ordin tehnic, daca mai trebuia spus.

Peugeot 308 SW - Galerie Foto

Peugeot 308 SW - Galerie Foto

Aceeasi varianta HYBRID 225 e-EAT8 a noului Peugeot 308 SW a mai pregatit si o valoare de ~7.6 secunde pentru sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora, in timp ce, cu pedala de acceleratie la podea, respectiva versiune a masinii din Hexagon isi propune sa atinga o viteza de top de circa 235 de kilometri pe ora. Potrivit primelor informatii si detalii.

Seria vestilor bune continua cu consumul mediu de carburant, ce se invarte in jurul a 1.2 litri la 100 de kilometri. Deloc surprinzator sau anormal, ba dimpotriva, daca punem la socoteala si autonomia caracteristica modului de rulare complet electric, de pana la 59 de kilometri, conform unui comunicat de presa.

Noua versiune HYBRID 225 e-EAT8 a masinii botezate 308 SW mai ofera, totodata, si o lista cu dotari standard extrem de bogata. Intr-o alta ordine de idei, respectiva varianta va pune la dispozitia clientilor, afirma Peugeot, si faruri Matrix LED, jante pe 18 inch, plus o tapiterie din TEP si Alcantara, sistem multimedia cu display tactil de zece inch s.a.m.d.

Peugeot 308 SW - Galerie Foto

Peugeot 308 SW - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (179) Poze Peugeot 308 SW - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 17 Decembrie 2021