Peugeot vrea sa te faca sa uiti de noul Golf 8 Variant si prezinta versiunea SW a proaspat lansatului 308. Cum arata in realitate

Peugeot vrea sa te faca sa uiti de noul Golf 8 Variant si prezinta versiunea SW a proaspat lansatului 308. Cum arata in realitate
  • Peugeot vrea sa te faca sa uiti de noul Golf 8 Variant si prezinta versiunea SW a proaspat lansatului 308
  • Sub capota, clientii vor avea de ales intre doua motorizari pe benzina si o singura unitate diesel
  • Acestora li se vor alatura doua sisteme plug-in hybrid, cel mai generos oferind 225 de cai pe puntea fata
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea de ales intre doua motorizari pe benzina si o singura unitate diesel. Acestora li se vor alatura doua sisteme de propulsie PHEV, cel mai generos oferind 225 de cai pe puntea fata, dupa cum precizam si anterior.

Prezentat publicului larg in urma cu doar cateva zile, noul Peugeot 308 SW stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Proiectata special pentru a concura impotriva unor produse precum Volkswagen Golf 8 Variant, versiunea break a compactei din Hexagon se remarca numaidecat prin partea frontala dramatic stilizata, cu luminile de zi inspirate de coltii unui leu deschizand lista atractiilor principale caracteristice departamentului exterior.

Grila uriasa a radiatorului, insotita de noul logo al companiei producatoare, capota bombata a motorului, dar si aripile laterale bine definite, stopurile formate din trei segmente diferite sau jantele din aliaj cu diametrul de pana la 18" promit sa atraga, la randul lor, nenumarate priviri.

La interior, de cealalta parte a portierelor, versiunea SW a noii game Peugeot 308 isi va intampina cumparatorii alaturi de un aer cel putin la fel de modern, in centrul atentiei regasindu-se setul de doua display-uri color pentru instrumentele de bord digitale si sistemul de infotainment. De asemenea, din peisaj nu lipsesc nici volanul in numai doua spite, scaunele cu masaj, instalatia audio cu pana la zece difuzoare si amplificator de 690 W etc.

Sub capota, concurentul lui Volkswagen Golf 8 Variant anunta doua benzinare, de 110 si 130 CP, un diesel cu 130 CP si, nu in ultimul rand, doua sisteme de propulsie de tip plug-in hybrid. Disponibile la vanzare alaturi de 180, respectiv 225 CP, potrivt primelor informatii si detalii.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Iunie 2021