Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 326 de cai sub capota si 4x4 in standard, insa nu consuma decat 0.7 - 1.0 litri la suta

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 326 de cai sub capota si 4x4 in standard, insa nu consuma decat 0.7 - 1.0 litri la suta
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania...
  • ... are 326 de cai sub capota si 4x4 in standard...
  • ... insa nu consuma decat 0.7 - 1.0 litri la suta
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus un display curbat masiv, impartit in doua zone de lucru diferite.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 19 saptamani, inca din prima jumatate a lunii iunie, cea mai recenta generatie a celebrei game comercializate de compania BMW sub denumirea de X1 se vinde, zilele acestea, in nenumarate savori si configuratii. Printre optiunile puse de binecunoscutul producator bavarez de lux la dispozitia cumparatorilor se regaseste, mai nou, si o varianta pe nume xDrive30e - acompaniata de un propulsor turbo cu doar trei cilindri in linie, cu o capacitate de numai 1.499 de centimetri cubi.

BMW X1 si BMW iX1 - Galerie foto

Unitatii de 1.5 litri si 150 CP - pe benzina, i se alatura un motor electric cu o putere de 177 CP si o baterie de 14.2 kWh, respectiva solutie traducandu-se printr-un total de 326 CP, livrat ambelor punti prin intermediul unei transmisii automate in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj, de unde si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, intr-un timp de aproximativ 5.6 secunde, fisa cu specificatii de ordin tehnic continuand cu o viteza de top de circa 205 kilometri pe ora, plus un consum mediu de carburant de 0.7 - 1.0 litri la 100 de kilometri.

Disponibila si pe piata din Romania, la preturi care pornesc de la o suma de 49.802 euro, reteta caracteristica vehiculului oferit de BMW sub indicativul X1 xDrive30e se mai poate mandri si cu pana la 88 de kilometri parcursi in modul de rulare EV - cu zero emisii de dioxid de carbon. Dar si cu echipare standard extrem de generoasa - compusa din faruri si stopuri cu LED, senzori de parcare, camera pentru marsarier, instalatie de climatizare cu reglare pe doua zone, un display curbat masiv, impartit in doua zone de lucru diferite, etc.

BMW X1 si BMW iX1 - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (193) Poze BMW X1 si BMW iX1 - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 18 Noiembrie 2022