Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 340 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 2.4 - 2.8 la suta

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 340 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 2.4 - 2.8 la suta
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 340 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 2.4 - 2.8 la suta
  • Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus hayon cu actionare electrica, jante pe 18 inch si climatizare automata
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus hayon cu actionare electrica, jante pe 18 inch si climatizare automata.

Prezentata publicului larg inca de la inceputul primaverii anului 2021, cea mai recenta iteratie a masinii oferite de Volvo sub numele de XC60 este disponibila - la momentul de fata, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor, zilele acestea, se numara chiar si o varianta Recharge T6, livrata la pachet alaturi de un sistem de propulsie plug-in hybrid.

Comercializata in schimbul unei sume minime de aproximativ 63.730 de euro, daca vine vorba cumva despre piata din Romania, respectiva reteta combina o unitate cu patru cilindri in linie, de doi litri si 253 de cai, pe benzina, cu un motor electric de 88 de cai si o baterie litiu-ion cu capacitatea de 11.6 kWh. Printre altele.

Volvo XC60 Facelift

Aceeasi fisa cu specificatii de ordin tehnic a variantei comercializate sub denumirea de Volvo XC60 Recharge T6 cuprinde inclusiv o cutie automata cu opt rapoarte, dar si un sistem inteligent de tractiune integrala. Versiunea cu propulsie plug-in hybrid a masinii proiectate pentru a concura impotriva unor nume precum Audi Q5, BMW X3 si Mercedes GLC impresionand, astfel, prin performante.

In libera traducere, cu pana la 340 de cai disponibili la simpla apasare a pedalei de acceleratie, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza sub sase secunde, in timp ce viteza maxima este limitata la 180 de kilometri pe ora. Consumul mediu de carburant variaza, in schimb, intre 2.4 - 2.8 litri la 100 de kilometri, aparent.

Seria vestilor bune se incheie cu dotarea standard extrem de bogata, compusa din faruri cu LED, hayon electric si jante pe 18 inch. Fara costuri suplimentare mai sunt oferite, totodata, si climatizarea automata, cu reglare a temperaturii pe doua zone, instrumentele de bord digitale, sistemul audio cu zece incinte audio si amplificator de 220 W, lumini ambientale, incarcare prin wireless a telefonului.

Volvo XC60 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Volvo XC60 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 11 Octombrie 2021