Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 381 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 0.6 - 0.8 la suta

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 381 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 0.6 - 0.8 la suta
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania...
  • ... are 381 de cai sub capota si 4x4 in standard...
  • ... dar nu consuma decat 0.6 - 0.8 la suta
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de-un an, inca din prima parte a primaverii trecute, cea mai recenta generatie a celebrului autoturism comercializat de Mercedes sub numele de C-Class se vinde - zilele acestea, in nenumarate savori si arome. Printre optiunile puse de binecunoscutul producator german la dispozitia cumparatorilor se regaseste - pentru prima data in istorie, si o versiune oferita sub indicativul 400 e 4Matic, in compania unui propulsor cu o capacitate de numai 2.0 litri, potrivit constructorului cu sediul in Stuttgart.

Mercedes-Benz C-Class

Unitatii cu doar patru cilindri in linie - pe benzina, i se alatura un motor electric si o baterie uriasa, de aproximativ 25.4 kWh, respectiva solutie traducandu-se printr-o putere maxima de 381 CP. Suficient pentru ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea - cu acceleratia la podea, intr-un timp deloc neglijabil, de circa 5.4 secunde.

Disponibila si pe piata auto din Romania, in schimbul unei sume minime de 67.400 de euro, conform configuratorului local, aceeasi varianta botezata Mercedes C 400 e 4Matic se mai poate lauda - extrem de important de adaugat, si cu un consum de 0.6 - 0.8 la suta, datorita unei autonomii, in modul de rulare cu zero emisii de CO2, de pana la 110 kilometri. Seria vestilor bune continua cu echiparea standard la fel de impresionanta - compusa din tractiune integrala, din faruri cu LED, din instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii etc.

Mercedes-Benz C-Class

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (56) Poze Mercedes-Benz C-Class
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 20 Septembrie 2022