Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 381 de cai sub capota si 4x4 in standard, insa consuma doar 2.6 la suta

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 381 de cai sub capota si 4x4 in standard, insa consuma doar 2.6 la suta
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 381 de cai sub capota si 4x4 in standard, insa consuma doar 2.6 la suta
  • Echiparea standard cuprinde inclusiv faruri cu LED si pilot automat adaptiv, potrivit configuratorului oficial
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv faruri cu LED si pilot automat adaptiv, potrivit configuratorului oficial.

Dezvelita publicului larg acum mai bine de doi ani si jumatate, chiar in prima parte a primaverii lui 2018, cea mai recenta generatie a masinii comercializate sub denumirea de Volkswagen Touareg se vinde, zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara si o varianta eHybrid, care combina o unitate V6 TSI cu un motor electric alimentat de o baterie cu capacitatea de 17.9 kWh.

Respectiva solutie se traduce printr-o putere maxima de pana la 381 de cai, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora devine realitate dupa aproximativ 6.3 secunde, conform companiei producatoare.

Volkswagen Touareg eHybrid

Aceeasi versiune eHybrid a noului Volkswagen Touareg se mai poate lauda, de asemenea, si cu o viteza de top limitata electronic la 250 km/h, plus un consum mediu de benzina de doar 2.6 litri la 100 de kilometri, potrivit primelor informatii si detalii oficiale. Intr-un final, fisa cu specificatii tehnice care insoteste varianta PHEV a masinii lansate pe piata in primavara anului 2018 se incheie cu o autonomie in modul electric de cel mult 47 km.

Oferita pe piata din Romania la preturi incepand de la putin peste 69.800 de euro, respectiva reteta mai cuprinde si faruri cu LED, jante pe 19 inch sau instalatie Air Care Climatronic cu control pe patru zone, de exemplu.

Totodata, de pe lista cu echipamente standard a primului Volkswagen Touareg eHybrid din istorie nu lipsesc nici pilotul automat adaptiv, tapiteria din piele si piele ecologica ori display-ul central cu digoanala de 38.1 centimetri. Alte bunatati includ instrumente de bord digitale, trapa panoramica, scaune fata incalzite, transmisie automata cu opt rapoarte, sistem de tractiune integrala s.a.m.d., astfel ca vorbim despre o masina extrem de dotata.

Volkswagen Touareg eHybrid

Volkswagen Touareg eHybrid

Volkswagen Touareg eHybrid

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Volkswagen Touareg eHybrid
mai multe