Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Cat costa in Romania

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Cat costa in Romania
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 17 saptamani, inca din prima parte a lunii octombrie, mult anticipata versiune europeana a noului Nissan X-Trail are - incepand de astazi, si o nota de plata. Disponibila si pe piata din Romania - la preturi care pornesc de la putin peste 36.000 de euro, alternativa niponilor la gama comercializata de compania Volkswagen sub numele de Tiguan Allspace se bucura, in varianta de baza, de un propouslor turbo cu o capacitate de 1.5 litri, pe benzina.

Nissan X-Trail - Versiunea europeana

Nissan X-Trail - Versiunea europeana

Insotita de un sistem mild-hybrid la 12 volti, respectiva solutie isi intampina clientii alaturi de un total sinonim cu 163 de cai putere si 300 de Newton-Metri, indeajuns pentru ca problema sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea - cu pedala de acceleratie, intr-un timp de aproximativ 9.6 secunde. Cat despre viteza de top, aceasta nu depaseste 200 de kilometri pe ora.

Reteta caracteristica celui mai accesibil Nissan X-Trail vandut pe piata din Romania continua, conform fisei cu specificatii de ordin tehnic, cu un consum mediu de circa 7.1 litri la 100 de kilometri - echivalentul unor emisii de dioxid de carbon de 161 de grame pe kilometru. Daca vine vorba - in schimb, despre echiparea standard, lista atractiilor principale cuprinde inclusiv faruri cu LED, jante pe 18", display central cu diagonala de opt inch, instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Nissan X-Trail - Versiunea europeana

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (60) Poze Nissan X-Trail - Versiunea europeana
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 30 Ianuarie 2023