Este oficial: s-a lansat si in Romania! Farurile cu LED si tractiunea integrala sunt standard

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Farurile cu LED si tractiunea integrala sunt standard
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Farurile cu LED si tractiunea integrala sunt standard
Distribuie pe Facebook

Fara niciun fel de alte costuri suplimentare mai sunt oferite, totodata, si jantele din aliaj pe 19 inch, climatizarea automata sau scaunele fata cu functie de incalzire, de exemplu.

Prezentata publicului larg inca de la jumatatea primaverii anului 2021, prima generatie a masinii comercializate de compania Audi sub denumirea (de) Q4 e-tron se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara, mai nou, si o varianta pe nume 50 e-tron quattro, acompaniata de doua motoare electrice si un total de 299 de cai putere.

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania - la preturi incepand de la o suma de 58.500 de euro, respectiva formula cuprinde inclusiv o baterie cu capacitatea bruta de 82 kWh, printre valorile inscrise in fisa cu specificatii de ordin tehnic facandu-si loc si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 6.2 secunde, dar si o autonomie maxima de pana la 488 de kilometri.

Audi Q4 E-tron si Q4 E-tron Sportback

Audi Q4 E-tron si Q4 E-tron Sportback

Aceeasi versiune pe nume 50 e-tron quattro specifica primei generatii a masinii comercializate de compania Audi sub denumirea (de) Q4 e-tron se mai poate lauda, totodata, si cu o echipare standard extrem de bogata. Mai precis, varianta cu pricina ofera, fara niciun fel de alte costuri suplimentare, faruri cu LED, tractiune integrala, jante pe 19 inch, climatizare automata, scaune fata incalzite etc.

Vopseaua metalizata, tapiteria din piele ecologica sau Nappa, camera video pentru marsarier, navigatia MMI Pro, suspensia sport, trapa panoramica, dar si instalatia audio dezvoltata de specialistii Sonos sau cheia confort cu SafeLock - de exemplu, se numara printre dotarile optionale pe care potentialii clienti vor avea ocazia sa le bifeze in cazul de fata, evident.

Prima generatie a masinii comercializate de compania Audi sub denumirea (de) Q4 e-tron mai este disponibila, la vanzare, pe piata din Romania, si intr-o versiune pe nume 45 e-tron quattro, acompaniata la randul ei de doua motoare electrice, daca mai trebuia cumva mentionat. De cealalta parte, variantele 40 si 35 e-tron dispun de un singur motor electric, care pune in miscare rotile de pe puntea spate.

Audi Q4 E-tron si Q4 E-tron Sportback

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (70) Poze Audi Q4 E-tron si Q4 E-tron Sportback
mai multe