HUMMER se intoarce! Americanii au publicat noi detalii despre SUV-ul cu 1.000 CP si 15.592 Nm sub capota

HUMMER se intoarce! Americanii au publicat noi detalii despre SUV-ul cu 1.000 CP si 15.592 Nm sub capota
  • HUMMER se intoarce!
  • Americanii au publicat noi detalii despre SUV-ul cu 1.000 CP si 15.592 Nm sub capota
Distribuie pe Facebook

Debutul mult anticipatului automobil se apropie cu pasi repezi, acesta fiind programat chiar pentru sfarsitul acestei saptamani.

Comercializat, initial, sub forma de pick-up, primul Hummer din noua decada va fi disponibil, ulterior, la vanzare si intr-o a doua versiune de caroserie. Vorbim, mai precis, despre un SUV cu aceleasi caracteristici tehnice si, de ce nu, estetice, al carui debut a fost programat chiar pentru sfarsitul acestei saptamani, in ziua de 3 a lunii aprilie.

Anuntat prin intermediul unui teaser publicat la inceputul lunii trecute, mult anticipatul automobil al americanilor este asteptat sa ofere, in varianta de top, nu mai putin de trei motoare electrice, cu pana la 1.000 CP si 15.592 Nm.

Sistemul de tractiune integrala va fi standard, astfel ca varful gamei GMC Hummer EV SUV ar trebui sa rezolve problema acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp mai mic de trei secunde. Autonomia maxima reprezinta, la randul ei, un mister, insa versiunea pick-up prezentata anterior promitea sa parcurga 563 de km.

In plus, de la aceeasi varianta cu bena ar trebui sa se inspire, dupa cum precizam in randurile de mai sus, si aspectul vizual, caz in care clientii vor avea parte de un exterior patratos, livrat in compania unui interior high-tech.

La final, incheiem prin a reaminti ca versiunea SUV a noului GMC Hummer EV isi va dezveli toate secretele la sfarsitul saptamanii curente, in ziua de 3 a lunii aprilie. Intre timp, pentru a mai indulci cumva perioada de asteptare si suspans ramasa, mult anticipatul automobil al americanilor a primit un ultim teaser video, de ~16 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 1 Aprilie 2021