HUMMER se intoarce! Cum arata in realitate noul SUV cu 830 CP si 15.592 Nm sub capota

HUMMER se intoarce! Cum arata in realitate noul SUV cu 830 CP si 15.592 Nm sub capota
  • HUMMER se intoarce!
  • Cum arata in realitate noul SUV cu 830 CP si 15.592 Nm sub capota
Distribuie pe Facebook

Dezvelit oficial in urma cu numai cateva zile, noul GMC Hummer EV SUV stie cu siguranta cum sa impresioneze.

Prezentat publicului larg in urma cu aproximativ sase luni, inca de la sfarsitul anului 2020, primul Hummer cu propulsie suta la suta electrica va fi disponibil la vanzare si intr-o a doua versiune de caroserie. Anuntata la sfarsitul saptamanii trecute, mult anticipata varianta SUV a gamei GMC Hummer EV se remarca printr-un design extrem de familiar, cu o grila frontala iluminata in prim plan.

Meniul specific departamentului exterior continua cu jante din aliaj de pana la 22 de inch si aripi laterale proeminente, in timp ce partea din spate a caroseriei este dominata de roata de rezerva supradimensionata.

La interior, in schimb, principalul punct de atractie il reprezinta perechea de doua display-uri color de la nivelul plansei de bord, care elimina majoritatea butoanelor fizice. Din peisaj nu lipsesc insa nici ceasurile digitale si configurabile, seria vestilor bune continuand cu sistemul de infotainment de ultima generatie si, spre deliciul amatorilor de muzica, instalatia audio dezvoltata de specialistii Bose.

Un set revolutionar de camere video, capabil sa ofere imagini din pana la 14 sau 17 unghiuri diferite, dar si o functie Digital Key urmeaza sa completeze, alaturi de alte cateva elemente, pachetul tehnologic disponibil.

In plan tehnic, asemeni versiunii pick-up, varianta SUV a gamei GMC Hummer EV a pregatit configuratii cu doua sau chiar trei motoare electrice in dotare. Ce este drept, in cazul de fata, optiunea de top nu vine decat cu 830 CP sub capota, in timp ce cuplul maxim de 15.592 Nm a ramas neschimbat, astfel ca si acceleratia de la 0 la 96 km/h se va realiza in 3.5 secunde, potrivit primelor informatii si detalii.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 9 Aprilie 2021