Mare atentie daca planuiai sa-ti cumperi o Tesla. Un scotian sustine ca trebuie sa plateasca 20.000 de euro din propriul buzunar dupa ce ploaia i-a afectat bateria

Mare atentie daca planuiai sa-ti cumperi o Tesla. Un scotian sustine ca trebuie sa plateasca 20.000 de euro din propriul buzunar dupa ce ploaia i-a afectat bateria
  • Mare atentie daca planuiai sa-ti cumperi o Tesla
  • Un scotian sustine ca trebuie sa plateasca 20.000 de euro din propriul buzunar dupa ce ploaia i-a afectat bateria
Distribuie pe Facebook

"Sincer, nu pot sa cred s-a intamplat una ca asta. Cand am primit primul telefon, am crezut ca vom primi o factura de 500 sau de 1.000 de lire", a declarat barbatul pentru o publicatie locala.

Lansata cu surle si trambite acum mai bine de patru ani, inca din primavara lui 2019, cea de-a dintai generatie a masinii comercializate de Tesla sub denumirea de Model Y reprezinta un succes de proportii. Mai ales pe piata auto din Europa, acolo unde produsul companiei din California a reusit sa depaseasca, in mod constant, la vanzari nume cu traditii, precum Renault Clio, Volkswagen Golf ori Skoda Octavia.

Secretul acestei performante? Un raport pret / dotari imbatabil, SUV-ul disponibil si in Romania, in schimbul unei sume minime de aproximativ 47.240 de euro, oferind, inca din versiunea de baza, atat un sprint de la 0 la 100 km/h in 6.9 secunde, cat si o autonomie maxima de 455 de kilometri.

Cea dintai generatie a familiei Model Y se mai poate lauda si cu spatii de depozitare de pana la 2.158 litri, insa nu totul este perfect la produsul companiei conduse de Elon Musk, dupa cum a aflat, recent, un posesor din Scotia. Potrivit barbatului, citat de presa locala, bateria masinii a fost avariata in urma unei ploi, iar acum va trebui sa plateasca 20.000 de euro fiindca garantia nu o acopera o astfel de situatie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 18 Octombrie 2023