Masina care face suta in doar 1.1 secunde. Cand se lanseaza pe piata

Masina care face suta in doar 1.1 secunde. Cand se lanseaza pe piata
  • Masina care face suta in doar 1.1 secunde
  • Cand se lanseaza pe piata
Distribuie pe Facebook

Anuntul a fost facut chiar de conducerea companiei producatoare.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape patru ani, inca de la sfarsitul lui 2017, mult anticipata generatie cu numarul doi a legendarei masini cunoscute sub numele de Tesla Roadster nu ramane, pentru moment, decat un vis.

In plus, spre disperarea potentialilor clienti si cumparatori, statusul acesteia nu se va schimba prea curand, dupa cum a dezvaluit chiar Elon Musk zilele trecute.

Doar daca situatia curenta se va imbunatati, atunci mult anticipata generatie cu numarul doi a legendarei masini cunoscute sub numele de Tesla Roadster va ajunge pe strazi si in showroom-uri peste doi ani. In cursul lui 2023.

La un pret de aproximativ 200.000 de dolari, alaturi de trei motoarele electrice si o viteza maxima de peste 402 kilometri pe ora, daca nimic nu se va schimba.

Seria vestilor bune continua cu un sprint de la 0 la 96 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de 1.9 secunde. Sau 1.1 secunde atunci cand clientii si cumparatorii opteaza pentru pachetul optional SpaceX.

Aceeasi mult anticipata generatie cu numarul doi a legendarei masini cunoscute sub numele de Tesla Roadster va mai oferi si o autonomie de 1.000 de kilometri.

Tesla Roadster 2020

Tesla Roadster 2020

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Tesla Roadster 2020
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 8 Septembrie 2021