Masina testata aproape un milion de kilometri inainte de a fi lansata pe piata a debutat oficial. Cum arata in realitate

Masina testata aproape un milion de kilometri inainte de a fi lansata pe piata a debutat oficial. Cum arata in realitate
  • Masina testata aproape un milion de kilometri inainte de a fi lansata pe piata a debutat oficial
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie pana la 761 de cai si 1.050 de Nm, suficient pentru ca primii 100 de kilometri pe ora sa vina dupa doar 2.9 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape opt saptamani, inca din primele zile ale lunii martie, cea dintai generatie a masinii comercializate sub denumirea de Porsche Taycan Cross Turismo stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Privita de la exterior spre interior, versiunea pe steroizi a gamei Taycan vine cu o garda la sol cu cativa centimetri mai mare, plus nenumarate elemente de caroserie finisate intr-un negru cu finisare mata.

Porsche Taycan Cross Turismo

Porsche Taycan Cross Turismo

De cealalta parte a portierelor, in cabina, respectiva creatie isi va intampina clientii alaturi de o plansa de bord high-tech, cu pana la patru display-uri color, meniul pus la dispozitia acestora continuand cu o tapiterie din piele sau microfibra realizata din materiale reciclate, scaune multifunctionale si instalatie audio de 1.455 de watti de la Burmester.

Lista atractiilor principale se incheie sub capota, acolo unde cea dintai generatie a masinii comercializate sub denumirea de Porsche Taycan Cross Turismo are de oferit un sistem de propulsie format din doua motoare electrice si 761 de cai pe ambele punti. Suficient pentru ca versiunea pe steroizi a gamei Taycan sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 2.9 secunde, promit oficialii companiei producatoare.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Porsche Taycan Cross Turismo
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 28 Aprilie 2021