Ar trebui sa tina o viata intreaga. Noua masina, testata aproape un milion de kilometri inaintea de a fi lansata pe piata

Ar trebui sa tina o viata intreaga. Noua masina, testata aproape un milion de kilometri inaintea de a fi lansata pe piata
  • Ar trebui sa tina o viata intreaga
  • Noua masina, testata aproape un milion de kilometri inaintea de a fi lansata pe piata
Distribuie pe Facebook

Mult anticipata premiera mondiala va avea loc chiar in cursul saptamanii viitoare, in data de 4 a lunii martie.

Surprinsa de-a lungul timpului in nenumarate filme si fotografii spion, uneori fara niciun fel de camuflaj la nivel de caroserie, versiunea Cross Turismo a primului Porsche Taycan din istorie se apropie cu pasi mari si repezi de al sau debut. O spun chiar oficialii companiei producatoare, care au dezvaluit, in urma cu numai cateva momente, data prezentarii virtuale: 4 martie 2021, dupa cum precizam si anterior, cateva randuri mai sus.

De asemenea, comunicatul de presa dat astazi publicitatii mai vorbeste si despre seria de prpvocari gandita special pentru varianta cu caroserie de break si garda la sol inaltata a fastback-ului cu propulsie electrica.

Porsche Taycan Cross Turismo - Noi poze

Intr-o alta ordine de idei, mult anticipatul Porsche Taycan Cross Turismo a bifat undeva in jurul a 998.361 de kilometri inainte de a fi lansat pe piata, printre zonele pe care noua masina le-a strabatut numarandu-se si Africa, Pirineii sau, daca mai era cumva nevoie de mentionat, Nurburgring-ul. Inginerii companiei producatoare au adunat nenumarate date si efectuat modificarile necesare si in urma testelor realizate in tunelul de vant.

Asa cum anuntam inca de la inceputul materialului, rezultatul final va pune capat asteptarii si se va arata lumii intregi peste aproximativ opt zile, in ultima jumatate a saptamanii viitoare, pe parcursul datei de 4 martie.

Versiunea Cross Turismo a primului Porsche Taycan din istorie ramane, pentru moment, doar o mare necunoscuta din punct de vedere tehnic, insa este asteptat ca varianta cu caroserie de break si garda la sol inaltata a fastback-ului cu propulsie electrica sa se bucura, la randul ei, de pana 761 de cai putere pe ambele punti. Caz in care timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu va depasi, probabil, trei secunde.

Porsche Taycan Cross Turismo - Noi poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Porsche Taycan Cross Turismo - Noi poze
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 24 Februarie 2021