Masina testata aproape un milion de kilometri inainte de a fi lansata pe piata a debutat oficial. Galerie foto completa

Masina testata aproape un milion de kilometri inainte de a fi lansata pe piata a debutat oficial. Galerie foto completa
  • Masina testata aproape un milion de kilometri inainte de a fi lansata pe piata a debutat oficial
  • Sub capota, clientii vor avea la dispozitie pana la 761 de cai putere si 1.050 de Newton-Metri
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie pana la 761 de cai putere si 1.050 de Newton-Metri, suficient pentru ca primii 100 de kilometri pe ora sa vina dupa doar 2.9 secunde.

Anuntata prin intermediul unor imagini publicate chiar in ultima parte a lunii trecute, noua varianta de caroserie Porsche Taycan Cross Turismo a renuntat, intr-un final, la toate secretele sale. Atat de ordin tehnic, cat si de ordin estetic, asa cum era de asteptat.

Disponibila deja la vanzare, la preturi care pornesc de la 98.562 de euro, respectiva versiune se remarca printr-un aspect exterior familar, marea diferenta constand in spatele inspirat de Panamera ST.

Testata aproape un milion de kilometri inainte de a fi lansata pe piata, dupa cum precizam si anterior, masina cu pricina a mai pregatit, in plus, si o garda la sol mai mare. Totodata, clientii au la dispozitie si un pachet Off-Road Design, cu flaps-uri pentru spoilere.

Porsche Taycan Cross Turismo

In cabina, mult anticipata versiune de caroserie Porsche Taycan Cross Turismo nu aduce nimic cu adevarat nou, astfel ca principala atractie o reprezinta in continuare plansa de bord cu patru display-uri.

Exista o diferenta, asa cum era, de altfel, de asteptat, in ceea ce priveste spatiul. In sensul ca varianta care porneste in Romania de la 98.562 de euro vine cu extra 47 de milimetri pentru cap, la pasagerii din spate, dar si cu o capacitate de 1.200 de litri pentru portbagaj.

Gama de motorizari a masinii cu pricina consta numai in sisteme de propulsie cu doua motoare electrice si puteri maxime de pana la 761 de cai. De unde si sprintul 0 - 100 de kilometri pe ora in 2.9 secunde.

Noua varianta de caroserie Porsche Taycan Cross Turismo a pregatit o autonomie totala cuprinsa intre 388 si 456 de kilometri, potrivit comunicatului oficial de presa. Atat suspensia pe aer, cat si tractiunea integrala inteligenta sunt standard, se mai precizeaza in document.

Respectiva versiune vine si cu un mod de conducere pe nume Gravel, care are ca scop cresterea performantelor pe teren accidentat. Optional, clientii vor putea bifa si un suport pentru biciclete creat special.

Porsche Taycan Cross Turismo

Porsche Taycan Cross Turismo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Porsche Taycan Cross Turismo
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 5 Martie 2021