Masina testata aproape un milion de kilometri inainte de a fi lansata pe piata a primit o noua versiune. Cat costa in Romania

Masina testata aproape un milion de kilometri inainte de a fi lansata pe piata a primit o noua versiune. Cat costa in Romania
  • Masina testata aproape un milion de kilometri inainte de a fi lansata pe piata a primit o noua versiune
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus ceasuri de bord digitale - cu display curbat de 16.8 inch.

Prezentata publicului larg inca de la inceputul anului anterior, mult anticipata versiune break a primului Porsche cu propulsie electrica din istorie este disponibila - incepand chiar de astazi, intr-o noua varianta. Comercializata sub denumirea (de) Taycan Sport Turismo, respectiva formula renunta la elementele estetice demne de un crosswagon ale originalului, specialistii departamentului de design inlocuindu-le cu o serie de componente proiectate pentru o doza maxima de sportivitate vizuala, daca mai trebuia precizat.

Porsche Taycan Sport Turismo

Porsche Taycan Sport Turismo

Sub capota, masina oferita si pe piata din Romania, la preturi ce pornesc de la circa 91.880 de euro, conform informatiilor publicate pe site-ul importatorului local, vine cu doar unul sau doua motoare - clientii avand astfel la dispozitie puteri maxime ce variaza intre numai 381 (Taycan Sport Turismo) si pana la 762 de cai (Taycan Turbo S Sport Turismo). Prin urmare, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora poate dura si 2.8 secunde.

Daca vine vorba, in schimb, despre lista cu dotari standard, inclusiv reteta specifica variantei de baza Taycan Sport Turismo cuprinde - potrivit Porsche, faruri cu LED si ceasuri de bord digitale - cu display curbat de 16.8 inch. Aceeasi configuratie entry-level se mai bucura, din seria "fara costuri suplimentare", si de jante pe 19 inch, de o suspensie pe aer, de senzori de parcare, dar si tapiterie realizata partial din piele, plus scaune fata cu actionare electrica, bancheta spate cu doua locuri individuale si lumini ambientale, printre altele.

Porsche Taycan Sport Turismo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Porsche Taycan Sport Turismo
mai multe