Nemtii de la BMW ar trebui sa ia notite! Peugeot prezinta oficial noul E-3008, probabil cel mai spectaculos SUV Coupe din lume. Cum arata in realitate

Nemtii de la BMW ar trebui sa ia notite! Peugeot prezinta oficial noul E-3008, probabil cel mai spectaculos SUV Coupe din lume. Cum arata in realitate
  • Nemtii de la BMW ar trebui sa ia notite!
  • Peugeot prezinta oficial noul E-3008, probabil cel mai spectaculos SUV Coupe din lume
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele detalii demne de precizat se numara si un sistem de propulsie cu doua motoare. Plus pana la 320 de cai putere.

Introdus in premiera mondiala acum mai bine de sapte zile, chiar la sfarsitul lui septembrie 2023, cel mai recent Peugeot E-3008 din istorie stie - cu siguranta - cum sa iasa in evidenta. Primul automobil asamblat de francezi pe noua platforma STLA Medium, respectivul SUV cu alura de Coupe se remarca numaidecat prin design-ul SF al partii frontale, cu mentiunea ca nici aripile laterale proeminente sau blocurile optice spate cu aspect 3D nu ar trebui sa treaca - ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi, glumi ori exagera cu nimic - intocmai neobservate.

La interior, departe de privirile insistente ale curiosilor, autoturismul in cauza ofera si un display curbat masiv, cu o diagonala de 21 inch, folosit pentru afisarea tuturor informatiilor vitale ale masinii, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv scaune actionate electric, cu functii de incalzire, ventilatie, plus masaj, o instalatie audio de inalta fidelitate - semnata de specialistii de la Focal, etc. Daca vine vorba, in schimb, despre partea tehnica, propulsia impresionantului produs de clasa compacta va fi asigurata de un ansamblu 100% electric - livrat in compania a pana la 320 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 28 Septembrie 2023