Noua masina de la Audi e la ani lumina in fata rivalilor: are faruri care proiecteaza animatii pe asfalt. FOTO ca sa te convingi si singur

  • Audi publica noi imagini oficiale cu versiunea E-tron Sportback
  • Masina vine cu faruri care proiecteaza animatii pe ziduri sau asfalt
  • Pachetul tehnic include motorizari electrice cu pana la 408 CP
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea dintre doua sisteme de propulsie complet electrice, dintre care unul capabil sa livreze pana la 408 CP si 664 Nm.

Anuntata cu surle si trambite in toamna anului trecut, cea de-a doua varianta de caroserie a primei masini electrice din istoria companiei Audi revine astazi in atentia publicului larg, oficialii companiei producatoare dand publicitatii peste 100 de fotografii proaspete ale versiunii Sportback. Disponibila la vanzare la preturi incepand de de la putin peste 70.000 de euro, aceasta impresioneaza in special prin... noile blocuri optice frontale.

Este vorba, mai precis, despre un set de faruri digital matrix LED, capabile nu doar sa ilumineze drumul cu o "precizie exceptionala", ci si sa proiecteze diferite animatii pe asfalt sau ziduri, multumita unui chip cu 1 milion de micro-oglinzi.

Audi E-tron Sportback - Galerie Foto

Audi E-tron Sportback - Galerie Foto

Impresionanta tehnologie face parte dintr-un pachet exceptional ce mai include si camere video pe post de oglinzi retrovizoare, plus o configuratie interioara cu nu mai putin de trei display-uri color la nivelul plansei de bord, menite sa afiseze atat informatiile vitale, cat si comenzile specifice dotarilor disponibile in standard sau optional. Pe scurt, primul Audi E-Tron Sportback din istorie se anunta o adevarata placere pentru amatorii de high-tech.

Seria vestilor bune continua sub capota, cu doua sisteme de propulsie complet electrice - dintre care unul capabil sa livreze pana la 408 CP, suficient pentru ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa se realizeze in 5.7 secunde.

Daca vine vorba despre partea estetica, ei bine... cea de-a doua varianta de caroserie a primei masini electrice din istoria companiei Audi se remarca in special prin "spatele" diferit, in stilul unei masini fastback. Cabina, dupa cum precizam si anterior, impresioneaza prin configuratia cu trei display-uri color din bord, ce gazduiesc instrumentele de bord digitale si configurabile, meniul sistemului de infotainment si chiar comenzile climatizarii.

Audi E-tron Sportback - Galerie Foto

Audi E-tron Sportback - Galerie Foto

Audi E-tron Sportback - Galerie Foto

Audi E-tron Sportback - Galerie Foto

Audi E-tron Sportback - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (126) Poze Audi E-tron Sportback - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 3 Aprilie 2020