Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are 761 de cai sub capota si un display curbat de 55 de inch la interior! Galerie foto completa

Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are 761 de cai sub capota si un display curbat de 55 de inch la interior! Galerie foto completa
  • Noua masina de la Mercedes e nebunie curata
  • Are 761 de cai sub capota si un display curbat de 55 de inch la interior!
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la circa 166.380 de euro - potrivit configuratorului oficial.

Dezvelita la inceputul toamnei trecute, prima generatie a masinii comercializate de Mercedes sub numele de AMG EQS 53 4MATIC+ a revenit - de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: conducerea companiei producatoare a publicat peste 80 de fotografii proaspete ale versiunii disponibile alaturi de doua motoare si in doua variante diferite de performanta.

Oferita si pe piata din Romania, la preturi incepand de la aproximativ 166.380 de euro, respectiva reteta debuteaza cu o savoare de 658 CP si 950 Nm, de unde si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 3.8 secunde, pe de-o parte, si o viteza de top limitata electronic la 220 km/h - pe de alta parte.

Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+ - Galerie foto

Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+ - Galerie foto

Aceeasi prima generatie a masinii comercializate de Mercedes sub numele de AMG EQS 53 4MATIC+ este disponibila - asa cum mentionam si anterior, inclusiv in compania unui pachet cunoscut sub denumirea de AMG Dynamic Plus. Care, daca mai trebuia cumva precizat, cuprinde si un total de 761 de cai, dar si o acceleratie 0 - 100 de kilometri pe ora in 3.4 secunde.

Lista atractiilor principale continua - potrivit producatorului, si cu o suspensie pe aer dotata cu amortizoare controlate electronic, cu tractiune integrala cu functie de vectorizare a cuplului, o punte spate ce vireaza pentru un plus de manevrabilitate si discuri ceramice de 440 de millimetri la nivelul puntii fata.

Prima generatie a masinii comercializate de Mercedes sub numele de AMG EQS 53 4MATIC+ se mai poate lauda si cu spoilere agresiv stilizate, cu praguri proeminente si jante de pana la 22 de inch. Insotite - de cealalta parte a portierelor, de plansa de bord high-tech, cu trei display-uri unite intr-o suprafata cu aspect curbat si o latime de 55 de inch, conform unui comunicat.

Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+ - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (82) Poze Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+ - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 4 Aprilie 2022