Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are un display curbat de 141 de centimetri!

Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are un display curbat de 141 de centimetri!
  • Noua masina de la Mercedes e nebunie curata
  • Are un display curbat de 141 de centimetri!
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua - oarecum inutil de mentionat, cu o tapiterie din piele, cu scaune multifunctionale. Plus cusaturi realizate sub forma de carouri.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de jumatate de an, la inceputul toamnei trecute, prima generatie a gamei comercializate de Mercedes sub numele de EQE se vinde - zilele acestea, in multiple variante si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia cumparatorilor se va regasi, in viitorul apropiat, si o versiune SUV - proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum Tesla Model X.

Mercedes EQE

Mercedes EQE

Anuntata la finalul saptamanii curente si programata sa debuteze oficial in data de 16 a lunii octombrie - potrivit unui comunicat de presa, respectiva creatie trebui sa mizeze pe un design familiar la nivelul departamentului exterior. De cealalta parte a portierelor, la interior, clientii vor descoperi si un display curbat masiv, de 141 de centimetri, impartit in trei zone de lucru, si o tapiterie realizata din piele, un volan multifunctional, cusaturi contrastante sau sub forma de carouri, scaune cu reglare electrica etc.

Conceputa pentru a concura impotriva unor rivali precum Tesla Model X, dupa cum mentionam, de altfel, si anterior, prima generatie a modelului vandut de compania Mercedes sub denumirea de EQE SUV ar trebui sa isi intampine viitorii cumparatori - similar actualului versiunii sedan, alaturi de unul sau doua motoare electrice. Si o putere maxima de pana la 687 de cai - daca va exista cumva si o varianta AMG 53.

Mercedes EQE

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mercedes EQE
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 19 August 2022