Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are un display curbat de 56 de inch!

Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are un display curbat de 56 de inch!
  • Noua masina de la Mercedes e nebunie curata
  • Are un display curbat de 56 de inch!
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala va avea loc in viitorul apropiat, la data de 19 aprilie - dupa cate se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape un an, prima generatie a masinii oferite de Mercedes sub numele de EQS se vinde, zilele acestea, in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se va numara, curand, si o versiune SUV - construita de compania din Stuttgart peste Ocean, in SUA.

Asamblata la fabrica din Alabama - alaturi de GLE, GLE Coupe, GLS si Maybach GLS, noua creatie a producatorului german ar trebui sa se remarce, cel putin la nivel de exterior, in special prin dimensiunile generoase ale caroseriei.

Mercedes EQS SUV - Primele poze

De asemenea, prima generatie a masinii oferite de Mercedes sub numele de EQS SUV este asteptata sa dispuna si de blocuri optice - atat frontale, cat si posterioare, unite cu o banda iluminata, similar versiunii sedan. Noua varianta se va mai bucura si de o grila inchisa, de culoare neagra, accesorizata cu multiple stelute.

In cabina - departe de privirile insistente ale curiosilor, respectiva creatie va gazdui trei randuri de scaune si sapte locuri, insa din piesaj nu vor lipsi, daca mai trebuia precizat, nici insertiile de piele fina sau ornamentele din lemn masiv.

Seria atractiilor principale va culmina propunerea futurista de la nivelul plansei de bord - unde prima generatie a masinii oferite de Mercedes sub numele de EQS SUV se va putea lauda cu trei display-uri unite intr-o suprafata curbata cu o latime de 56 de inch. De trei display-uri vor avea parte si persoanele din mijloc.

Fisa cu specificatii tehnice nu reprezinta - pentru moment, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, dar este de asteptat ca noua creatie sa beneficieze exclusiv de un sistem de propulsie cu doua motoare si puterea pe ambele punti.

Mercedes EQS SUV - Primele poze

Mercedes EQS SUV - Primele poze

Mercedes EQS SUV - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (125) Poze Mercedes EQS SUV - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 11 Aprilie 2022