Noua masina de lux de la Hyundai a debutat oficial. E diferita de tot ce vand sud-coreenii acum

Noua masina de lux de la Hyundai a debutat oficial. E diferita de tot ce vand sud-coreenii acum
  • Noua masina de lux de la Hyundai a debutat oficial
  • E diferita de tot ce vand sud-coreenii acum
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o sfera de cristal la nivelul tunelului central, cu dublu rol - de decor, atunci cand motorul este oprit, de "schimbator de viteze" atunci motorul este pornit.

Prezentata publicului larg inca de la sfarsitul verii anului 2021, prima generatie a gamei pe care Genesis planuieste sa o vanda sub numele de GV60 a revenit - de curand, chiar zilele trecute, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: oficialii companiei producatoare au publicat noi fotografii si imagini cu masina construita pe platforma E-GMP folosita si de Hyundai Ioniq 5, dar si de Kia EV6.

Finisata, de aceasta data, intr-o nuanta de alb, respectiva creatie iese numaidecat in evidenta prin blocurile optice duble instalate la nivelul partii frontale si insotite - in partea din spate a caroseriei, de stopuri cu o configuratie similara.

Genesis GV60 pe alb

Genesis GV60 pe alb

Genesis GV60 pe alb

Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu camerele video pe post de oglinzi laterale si manerele retractabile ale portierelor - acompaniate la interior de cinci display-uri color, daca luam in calcul si ecranul climatizarii. Plus o sfera de cristal la nivelul tunelului central, cu dublu rol - de decor, atunci cand motorul este oprit, de "schimbator de viteze" atunci motorul este pornit, evident.

Prima generatie a masinii pe care Genesis planuieste sa o vanda sub numele de GV60 nu reprezinta - la momentul de fata, decat o mare necunoscuta atunci cand vine vorba despre gama de motorizari si specificatiile tehnice exacte.

Aceasta ar putea fi insa comercializata atat in versiuni cu un singur motor electric si tractiune spate, cat si in variante cu doua motoare electrice si tractiune integrala - asemeni gamelor Hyundai Ioniq 5, respectiv Kia EV6. Nota de plata, data startului livrarilor, dar si lista cu dotari si echipamente standard si optionale completeaza seria marilor mistere, alaturi de alte cateva elemente (ne)importante.

Genesis GV60 pe alb

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Genesis GV60 pe alb
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 10 Septembrie 2021